"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.8 C
Trikala

Η δημοσκόπηση του Νικόλαου Καρδούλα δείχνει Κουρέτα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με βάση τα αποτελέσματα που δημοσίευσε πριν από λίγο ο πρώην καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στατιστικολόγος, κ. Νικόλαος Καρδούλας, ο Δημήτρης Κουρέτας και ο Νικόλαος Παπαπέτρος προηγούνται για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου αντίστοιχα. Αναλυτικά αναφέρει:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΟΥ:

✅Στην Περιφέρεια ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ εκτιμάται ότι θα υπάρξει 2ος γύρος με πιθανότητα 80%, μεταξύ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΡΕΤΑ (39% – 45%) και του ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ (27% – 33%), ενώ υπάρχει μία πιθανότητα 20% να εκλεγεί από τον 1ο γύρο ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ.

 

✅Στο Δήμο ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ εκτιμάται ότι θα εκλεγεί Δήμαρχος από τον 1ο γύρο ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΜΑΚΟΣ (44,5% – 50,5%), με μεγάλη διαφορά από τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ (32% – 38%).

✅Στο Δήμο ΒΟΛΟΥ εκτιμάται ότι η πιθανότητα να εκλεγεί Δήμαρχος ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ (46% – 51%) είναι 75%, ενώ η πιθανότητα να εκλεγεί Δήμαρχος ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ (43% – 48%) είναι 25%.

✅Στο Δήμο ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ εκτιμάται ότι θα εκλεγεί Δήμαρχος από τον 1ο γύρο ο ΝΙΚΟΣ ΓΑΤΣΑΣ.

✅Στο Δήμο ΚΙΛΕΛΕΡ εκτιμάται ότι θα εκλεγεί Δήμαρχος από τον 1ο γύρο ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

✅Στο Δήμο ΤΥΡΝΑΒΟΥ εκτιμάται ότι θα υπάρξει μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ, του ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ και του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΜΑΡΙ ΣΑΜΕΡ, για το ποιοι θα προκριθούν στο 2ο γύρο.

✅Στο Δήμο ΦΑΡΣΑΛΩΝ εκτιμάται ότι θα υπάρξει μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ΜΑΚΗ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ, της ΜΑΡΙΑΣ ΙΦΟΥ και της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, για το ποιος ή ποιες θα προκριθούν στο 2ο γύρο.

✅Στο Δήμο ΤΕΜΠΩΝ εκτιμάται ότι η πιθανότητα να εκλεγεί Δήμαρχος ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ είναι 70%, ενώ η πιθανότητα να εκλεγεί Δήμαρχος ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ είναι 30%.

✅Στο Δήμο ΑΓΙΑΣ εκτιμάται ότι έχουν ίδιες πιθανότητες 50% να εκλεγούν Δήμαρχοι τόσο ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ, όσο και ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ.

✅Στο Δήμο ΣΚΙΑΘΟΥ εκτιμάται ότι η πιθανότητα να εκλεγεί Δήμαρχος ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ είναι 55%, ενώ η πιθανότητα να εκλεγεί Δήμαρχος ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ είναι 45%.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης