Η Δημοτική Φιλαρμονική και το σπουδαίο έργο της στην παιδεία και στον πολιτισμό Reviewed by Momizat on . Σημαντική για την ιστορία, τη μουσική και τον πολιτισμό των Τρικάλων, η εκδήλωση για τα 125 χρόνια της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων. Ο Δήμος Τρικκαίων, ο Σύλ Σημαντική για την ιστορία, τη μουσική και τον πολιτισμό των Τρικάλων, η εκδήλωση για τα 125 χρόνια της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων. Ο Δήμος Τρικκαίων, ο Σύλ Rating: 0

Η Δημοτική Φιλαρμονική και το σπουδαίο έργο της στην παιδεία και στον πολιτισμό

Η Δημοτική Φιλαρμονική και το σπουδαίο  έργο της στην παιδεία και στον πολιτισμό

Σημαντική για την ιστορία, τη μουσική και τον πολιτισμό των Τρικάλων, η εκδήλωση για τα 125 χρόνια της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων.

Ο Δήμος Τρικκαίων, ο Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και οι «Εκδόσεις Κρούπη», συνδιοργάνωσαν τη εκδήλωση στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο (Φρούριο).

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και εξωτερικοί χώροι

Στο πρώτο της μέρος, θα παρουσιάστηκε το βιβλίο «Η ιστορία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων 1896-2020» του Οδυσσέα Τράντου.

Στο δεύτερο μέρος τιμήθηκαν όλοι οι πρόεδροι, οι αρχιμουσικοί και οι μουσικοί της Φιλαρμονικής σε όλο το διάστημα της ιστορίας της.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και πλήθος

Την εκδήλωση θα προλόγισε ο κ. Γεώργιος Τσιλιμπάρης, απόστρατος Πλωτάρχης και αρχιμουσικός της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού και η παρυσίαση έγινε από τη Δώρα Σαργιώτη, πολιτικό μηχανικό.

 Η ιστορία της Δημοτικής Φιλαρμονικής ξετυλίγεται στη διάρκεια 3 αιώνων και 125 ετών. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση ορισμένων σημαντικών γεγονότων, από την οπτική όμως του μουσικού συνόλου που έγραψε την δική  του ιστορία στα πολιτιστικά δρώμενα των Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας