Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων στο One Earth Choir Project Reviewed by Momizat on . Από το 2012, το διεθνές πρόγραμμα “One Earth Choir”/«Μία Παγκόσμια Χορωδία», αποσκοπεί  σε μια προσπάθεια «ένωσης» των μουσικών συνόλων του κόσμου, από ατομικά Από το 2012, το διεθνές πρόγραμμα “One Earth Choir”/«Μία Παγκόσμια Χορωδία», αποσκοπεί  σε μια προσπάθεια «ένωσης» των μουσικών συνόλων του κόσμου, από ατομικά Rating: 0

Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων στο One Earth Choir Project

Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων στο One Earth Choir Project

Από το 2012, το διεθνές πρόγραμμα “One Earth Choir”/«Μία Παγκόσμια Χορωδία», αποσκοπεί  σε μια προσπάθεια «ένωσης» των μουσικών συνόλων του κόσμου, από ατομικά σύνολα, σολίστες, ορχήστρες έως χορωδιακά σχήματα, τραγουδώντας ένα κοινό μουσικό έργο, την ίδια χρονική στιγμή, ως μια συμβολική πράξη ένωσης των χωρών του κόσμου μουσικά.

Η μουσικός Anna Bacchia από την Ελβετία, ηγείται της πρωτοβουλίας αυτής, η οποία έχει γράψει ειδικά για το σκοπό αυτό, το κοινό μουσικό έργο “ININ 2012, On the Path of the Peoples”. Η διεύθυνση του έργου γίνεται από τον μαέστρο Ervin Laszlo και η ερμηνεία από τα συμμετέχοντα μουσικά σύνολα γίνεται σε απ’ευθείας σύνδεση μέσω του διαδικτύου (http://www.oneearthchoir.net).

Έτσι και φέτος, η πρωτοβουλία αυτή θα λάβει μέρος την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 με τη συμμετοχή έως τώρα 54 χωρών και 2.452.968 φωνών.

Tην Ελλάδα εκπροσωπούν δύο χορωδίες, μια από αυτές η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων και την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 13.00 (11:00 Greenwich), από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, ταυτόχρονα με όλες τις άλλες χορωδίες παγκοσμίως,   θα συνδεθεί διαδικτυακά υπό την διεύθυνση του μαέστρου  και θα εκτελέσει το μουσικό αυτό έργο, συμβάλλοντας  στη μουσική γέφυρα ένωσης όλων των φωνών του κόσμου!

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή