Η δημόσια υγεία δεν αποτελεί λάφυρο καμίας κυβέρνησης – του Κώστα Κωστούλα Reviewed by Momizat on . Η είδηση ότι το Μέγαρο Μαξίμου «με εντολή Μητσοτάκη» αποδοκιμάζει τις αναρτήσεις κυβερνητικών στελεχών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τον εμβολιασμό το Η είδηση ότι το Μέγαρο Μαξίμου «με εντολή Μητσοτάκη» αποδοκιμάζει τις αναρτήσεις κυβερνητικών στελεχών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τον εμβολιασμό το Rating: 0

Η δημόσια υγεία δεν αποτελεί λάφυρο καμίας κυβέρνησης – του Κώστα Κωστούλα

Η δημόσια υγεία δεν αποτελεί λάφυρο καμίας κυβέρνησης – του Κώστα Κωστούλα

Η είδηση ότι το Μέγαρο Μαξίμου «με εντολή Μητσοτάκη» αποδοκιμάζει τις αναρτήσεις κυβερνητικών στελεχών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τον εμβολιασμό τους, αποτελεί παραδοχή λάθους σε ιδιαίτερα ευαίσθητα ζητήματα.

Σχεδόν άγνωστα, νεαρά και υγιή μέλη της κυβέρνησης, εμβολιάστηκαν κατά προτεραιότητα την ώρα που γιατροί, νοσηλευτές και υπερήλικες περιμένουν τη δόση που θα σώσει τη ζωή τους.

Σαφέστατα αρκούσαν οι εμβολιασμοί της Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού, των Πολιτικών Αρχηγών και φυσικά κορυφαίων εκπροσώπων της ιατρικής κοινότητας για να σταλεί το μήνυμα στους πολίτες ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Η αιφνίδια επιμήκυνση της λίστας των δήθεν αναγκαίων εμβολιασμών ήταν ένα κακόγουστο πανηγύρι.

Η ιστορία του εμβολίου και του τρόπου διαχείρισής του καταδεικνύει την έλλειψη σοβαρότητας και προγραμματισμού στη χώρα μας. Η επιτυχής αντιμετώπιση της πανδημίας απαιτεί σεβασμό σε αρχές και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και σε καμία περίπτωση σόου για δημοσιότητα.

Προτεραιότητα ξεκάθαρα έχουν οι υγειονομικοί και όσοι ανήκουν στον ευάλωτο πληθυσμό. Αυτό όμως που έχει σημασία τώρα είναι να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί με γρήγορους ρυθμούς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή