Η Διασωματειακή Τρικάλων καλεί για το Πολυτεχνείο Reviewed by Momizat on . Συνεχίζουμε! Στο δρόμο του Νοέμβρη, στο δρόμο του ξεσηκωμού!   Η Διασωματειακή Επιτροπή εκπροσώπων Τρικαλινών φορέων, εργαζομένων και κοινωνικών κινημάτων Συνεχίζουμε! Στο δρόμο του Νοέμβρη, στο δρόμο του ξεσηκωμού!   Η Διασωματειακή Επιτροπή εκπροσώπων Τρικαλινών φορέων, εργαζομένων και κοινωνικών κινημάτων Rating: 0

Η Διασωματειακή Τρικάλων καλεί για το Πολυτεχνείο

Η Διασωματειακή Τρικάλων καλεί για το Πολυτεχνείο

Συνεχίζουμε!

Στο δρόμο του Νοέμβρη, στο δρόμο του ξεσηκωμού!

 

Η Διασωματειακή Επιτροπή εκπροσώπων Τρικαλινών φορέων, εργαζομένων και κοινωνικών κινημάτων καλεί τους εργάτες, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους φτωχούς αγρότες και τους επαγγελματίες, όλο τον Τρικαλινό λαό σε συγκέντρωση για την επέτειο του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013, στις 5 η ώρα το απόγευμα,  στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Σαράντα χρόνια μετά τη λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου η άθλια δικομματική κυβέρνηση, χωρίς λαϊκή εντολή ψήφισε και ψηφίζει καθημερινά βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.

Έκλεισε με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου την ΕΡΤ, έστειλε τις δυνάμεις καταστολής στο ραδιομέγαρο, απέλυσε σχολικούς φύλακες, εκπαιδευτικούς, δημοτικούς αστυνομικούς, καθαρίστριες. Εκατοντάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις κλείνουν καθημερινά και χιλιάδες εργαζόμενοι πετιούνται στο δρόμο.

Και συνεχίζει με απολύσεις στα ΕΑΣ, στους Δήμους, με παραπέρα μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, στα εφάπαξ, με αύξηση της φορολόγησης και νέα χαράτσια σε ακίνητα, νοσοκομεία και αλλού.

Απομονωμένη από τον λαό, στηριγμένη σε προεδρικά διατάγματα και υπουργικές αποφάσεις, στην βία,  φέρνει  φτώχεια,  πείνα,  εξαθλίωση, ανεργία, απολύσεις.

Στηριγμένη στην Τρόικα, στην τρομοκρατία των μνημονίων, στη βία των δυνάμεων καταστολής και στα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια των μεγάλων  ΜΜΕ.

Πλέον ο αγώνας είναι στα χέρια των εργαζομένων, στα χέρια των εκατομμυρίων ανέργων. Στα χέρια των νέων. Για ψωμί, δουλειά, παιδεία, υγεία, ελευθερία.

Δεν θα αφήσουμε να διαλύσουν τις ζωές μας για τις «δόσεις» που θα πάνε κατευθείαν στις τσέπες των τραπεζιτών και συνολικά των τοκογλύφων, φορτώνοντας σε εμάς το χρέος!

Οργανωνόμαστε παντού για την ανατροπή της πολιτικής που εξαθλιώνει.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

Η λύση θα έρθει μόνο  από εμάς! Από ένα πανίσχυρο μαζικό κίνημα, που θα συγκρουστεί με την κυβέρνηση και  την τρόικα, τις δυνάμεις του κεφαλαίου και τους φασίστες συμμάχους τους.

Για την καλύτερη οργάνωση της συγκέντρωσης της Κυριακής, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη την Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013, στις 8.30 το βράδυ, στο Πανελλήνιο.

 

Η Διασωματειακή Επιτροπή εκπροσώπων Τρικαλινών φορέων, εργαζομένων και κοινωνικών κινημάτων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή