Η διαχρονική ψευτομαγκιά είναι ηλιθιότητα Reviewed by Momizat on . Σήμερα η σύζυγός μου και προχθές εγώ, είδαμε όπως λένε το Χάρο με τα μάτια μας. Το σημείο το ίδιο. Το σκηνικό το ίδιο. Κόμβος Ριζαριού. Περιμένουμε στο ποδήλατο Σήμερα η σύζυγός μου και προχθές εγώ, είδαμε όπως λένε το Χάρο με τα μάτια μας. Το σημείο το ίδιο. Το σκηνικό το ίδιο. Κόμβος Ριζαριού. Περιμένουμε στο ποδήλατο Rating: 0

Η διαχρονική ψευτομαγκιά είναι ηλιθιότητα

Η διαχρονική ψευτομαγκιά είναι ηλιθιότητα

Σήμερα η σύζυγός μου και προχθές εγώ, είδαμε όπως λένε το Χάρο με τα μάτια μας. Το σημείο το ίδιο. Το σκηνικό το ίδιο. Κόμβος Ριζαριού. Περιμένουμε στο ποδήλατο να ανάψει πράσινο φανάρι.

Ξεκινώντας να φύγουμε και κοιτώντας πάντα αριστερά δεξιά, αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς να επηρεαστεί στο παραμικρό από το χρώμα του φαναριού (κόκκινο και από ώρα) περνάει λίγο μπροστά μας.

Ζούμε λόγω γνώσης της ύπαρξης της ηλιθιότητας, που σε κάνει να κοιτάς προσεκτικά και να είσαι σε επιφυλακή, ενώ σου έχει από ώρα ανάψει πράσινο.
Σε μια χώρα που η στερεότυπη συμπεριφορά μετάθεσης είναι να ρίχνουμε το φταίξιμο στο κράτος, στο σχολείο, στο δήμο, στους Αμερικάνους, στους Εβραίους, στους Ευρωπαίους, στον Μπάγεβιτς και δεν ξέρω εγώ που αλλού, τίποτα δεν είναι πιο επικίνδυνο από την διαχρονική ψευτομαγκιά μας.

Εμφανίζεται με πολλές μορφές, πάντα όμως ισούται με ηλιθιότητα.

Αγνή και καθαρή.

Αχιλλέας Οικονόμου

[ το “αλιεύσαμε” απο το f/b του συμπολίτη γιατρού ]

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή