Η Διεπαγγελματική Φέτας προχωρά στη σύνθεση των οργάνων Διοίκησής της Reviewed by Momizat on . Μετά την πρόσφατη συμφωνία όλων των εμπλεκομένων φορέων, η Διεπαγγελματική Φέτας προχωρά κανονικά στη σύνθεση των οργάνων Διοίκησής της. Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Β Μετά την πρόσφατη συμφωνία όλων των εμπλεκομένων φορέων, η Διεπαγγελματική Φέτας προχωρά κανονικά στη σύνθεση των οργάνων Διοίκησής της. Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Β Rating: 0

Η Διεπαγγελματική Φέτας προχωρά στη σύνθεση των οργάνων Διοίκησής της

Η Διεπαγγελματική Φέτας προχωρά στη σύνθεση των οργάνων Διοίκησής της

Μετά την πρόσφατη συμφωνία όλων των εμπλεκομένων φορέων, η Διεπαγγελματική Φέτας προχωρά κανονικά στη σύνθεση των οργάνων Διοίκησής της.

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανίων Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ),  στην Έκτακτη ΓΣ που έλαβε χώρα την Παρασκευή 7/2/2020 στη Λάρισα, εξέλεξε τα 4 Μέλη του που θα εκπροσωπήσουν τον Σύνδεσμο στο ΔΣ της Διεπαγγελματικής.

Οι εκλεγέντες είναι: Βιτάλης Γιάννης (ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.) με 19 ψήφους, Σαράντης Μιχάλης (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.) με 15 ψήφους, Χατζάκος Κων/νος (ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.) με 13 ψήφους & Μποτός Αλέξανδρος (ΡΟΥΣΣΑΣ Α.Ε.) με 10 ψήφους. Αναπληρωματικά Μέλη εξελέγησαν οι Παντελιάδης Στέφανος (ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.), Μπίζιος Δημήτριος (ΜΠΙΖΙΟΣ Α.Ε.), Γιαννίτσης Γιώργος (ΟΜΗΡΟΣ ΑΒΕΕ) & Μπέλας Ιωάννης (ΜΠΕΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε.). Στη συγκεκριμένη ΓΣ εξελέγησαν και τα 12 Μέλη που θα εκπροσωπήσουν τον ΣΕΒΓΑΠ στη ΓΣ της Διεπαγγελματικής καθώς και τα αναπληρωματικά τους».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή