Η Διοίκηση του Νοσοκομείου για τις αναφορές του συλλόγου πασχόντων  μεσογειακής αναιμίας Reviewed by Momizat on . Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ. του νοσοκομείου, ο Πρόεδρος κ. Παρθένης ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τις αναφορές του συλλόγου πασχόντων  μ Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ. του νοσοκομείου, ο Πρόεδρος κ. Παρθένης ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τις αναφορές του συλλόγου πασχόντων  μ Rating: 0

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου για τις αναφορές του συλλόγου πασχόντων  μεσογειακής αναιμίας

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου για τις αναφορές του συλλόγου πασχόντων  μεσογειακής αναιμίας

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ. του νοσοκομείου, ο Πρόεδρος κ. Παρθένης ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τις αναφορές του συλλόγου πασχόντων  μεσογειακής αναιμίας σχετικά με την μετακίνηση νοσηλεύτριας  καθώς και την ανακοίνωση της νοσηλευτικής επιτροπής του νοσοκομείου με αναφορά στον τρόπο λειτουργίας της και αναφορικά με την εισήγηση μετακινήσεων.

Μετά την ενημέρωση τα μέλη του ΔΣ, δήλωσαν ότι ο Διοικητής οφείλει να μετακινεί το προσωπικό, λαμβάνοντας υπόψη παραμέτρους που βοηθούν στη καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου, την εισήγηση της Νοσηλευτικής Επιτροπής και οποιαδήποτε καταγγελία σχετική με τις μετακινήσεις εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή