Η. Διώτη από το Μουζάκι: “Τρεις κάλπες, μια επιλογή: να νικήσουμε!” Reviewed by Momizat on . Με αφορμή τις τριπλές εκλογές του Μαΐου πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 26/02, εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μουζάκι Καρδίτσας με τίτλο «Τρεις κάλπες, μια επιλογή: να ν Με αφορμή τις τριπλές εκλογές του Μαΐου πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 26/02, εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μουζάκι Καρδίτσας με τίτλο «Τρεις κάλπες, μια επιλογή: να ν Rating: 0

Η. Διώτη από το Μουζάκι: “Τρεις κάλπες, μια επιλογή: να νικήσουμε!”

Η. Διώτη από το Μουζάκι: “Τρεις κάλπες, μια επιλογή: να νικήσουμε!”

Με αφορμή τις τριπλές εκλογές του Μαΐου πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 26/02, εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μουζάκι Καρδίτσας με τίτλο «Τρεις κάλπες, μια επιλογή: να νικήσουμε!» με ομιλήτρια την υποψήφια Περιφερειάρχισσα Θεσσαλίας Ηρώ Διώτη. Την εκδήλωσε άνοιξε ο συντονιστής της ΟΜ Μουζακίου Παναγιώτης Κρύος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μιχαλάκης.

Η Ηρώ Διώτη στην ομιλία της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αύριο θα ‘μαστε πάλι μπροστά στα ίδια αδιέξοδα, εμείς και τα παιδιά μας, αν δεν το πάρουμε πολύ σοβαρά ότι δεν πάει άλλο. Δε θέλουμε να ζήσουμε σαν σκλάβοι, δε θέλουμε να ζήσουμε μέσα στην ανασφάλεια, δε θέλουμε να ζούμε μόνο για να δουλεύουμε… όσοι και όσες έχουμε ακόμα δουλειά, αλλά θέλουμε να πάρουμε αυτά που μας ανήκουν, που ανήκουν σε όλη την κοινωνία, που δε δικαιούται κανείς να τα υπονομεύει, να τα υποθηκεύει και να τα ξεπουλάει».

Αναφέρθηκε επίσης στη σημασία αυτών των εκλογών για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη λέγοντας ότι «πιστεύουμε ότι η νίκη της Αριστεράς στην Ελλάδα θα είναι ντόμινο και για την Ευρώπη. Γιατί χρειαζόμαστε μια άλλη Ευρώπη, των εργαζομένων και της δικαιοσύνης και όχι το έκτρωμα του νεοφιλελευθερισμού που υπάρχει σήμερα. Χρειαζόμαστε επίσης άλλους Δήμους, άλλες Περιφέρειες. Στο τοπικό, περιφερειακό επίπεδο θα δοθούν οι πρώτες μάχες. Οι αιρετοί άρχοντες που θα προκύψουν είναι εκείνοι που πρέπει να συγκρουστούν πρώτοι ενάντια στην αποστέρηση της Αυτοδιοίκησης από πόρους, ενάντια στις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις των δημόσιων αγαθών, ενάντια στην εκπτώχευση και την κατάθλιψη της κοινωνίας».

Τελειώνοντας την ομιλία της, κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Αριστεράς: «Γι’ αυτό καλούμε τον κάθε πολίτη να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της Αριστεράς σε όλη την Ελλάδα στις τριπλές αυτές εκλογές. Πρέπει εδώ να σταματήσουν οι υπογραφές που πέφτουν σε μνημόνια, σε επιπλέον μέτρα, σε υπερφορολογήσεις των φτωχών και των μικρομεσαίων, σε αδικίες και ανελευθερίες. Και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

 

Αφήστε το σχόλιο σας