"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Η. Διώτη για ΟΠΕΚΕΠΕ: Καμία πληρωμή δεν παγώνει

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δήλωση Η. Διώτη για τα ταμειακά διαθέσιμα του ΟΠΕΚΕΠΕ και διαβεβαιώσεις

Ολόκληρη η δήλωση:

Με αφορμή αυτόν τον, άνευ λόγου και αιτίας, ντόρο που έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα με τη δήθεν αφαίμαξη των χρημάτων των αγροτών από την κυβέρνηση, εξαιτίας της ΚΥΑ για την αλλαγή στη διαχείριση των ταμειακών διαθεσίμων του ΟΠΕΚΕΠΕ, θέλουμε με τη σειρά μας να διαβεβαιώσουμε όλο τον αγροτικό κόσμο καθώς και όσους, καλόπιστα ή μη, βιάστηκαν να ασκήσουν κριτική, ότι καμία πληρωμή δεν παγώνει.
Ο αναπληρωτής Υπουργός, υπεύθυνος για την Αγροτική Ανάπτυξη, ήταν σαφέστατος, ότι οι κοινοτικές και εθνικές ενισχύσεις των δικαιούχων παραγωγών είναι διασφαλισμένες και μάλιστα εντός των ημερών θα έχουμε και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα πληρωμών όλων των οικονομικών εκκρεμοτήτων προς τους αγροτοκτηνοτρόφους.
Συμπληρώνοντας τις δηλώσεις του κ. Υπουργού, να πούμε ότι υφίσταται ευρωπαϊκή οδηγία με την οποία μπορούν να τηρούνται ταμειακά διαθέσιμα στην ΤτΕ. Αυτός ο λογαριασμός από τη στιγμή που θα τοκίζεται, μόνο προς όφελος των αγροτών μπορεί να λειτουργήσει, αφού στην ουσία η επιλογή που έγινε αποτελεί τον προσφορότερο τρόπο για τη διασφάλιση των χρημάτων των παραγωγών.
Οι πηχυαίοι, καταστροφολογικοί και τρομολαγνικοί τίτλοι σε διάφορα ΜΜΕ, που παρουσιάζουν αποσπασματικά τις υπουργικές αποφάσεις και δηλώσεις διαστρεβλώνοντάς τες, αλλά αφήνουν σκοπίμως άπλετο χώρο για κάθε αντιπολιτευόμενη άποψη, με στόχο τη δημιουργία κλίματος και εντυπώσεων, εκθέτουν τα ίδια τα Μέσα, όχι την κυβέρνηση.
Οι οιμωγές τύπου «πάμε 5 χρόνια πίσω» ή «η Θεσσαλία θα στερηθεί ζωτικά έσοδα και θα καταστραφούν ολοσχερώς τα αγροτικά νοικοκυριά» είναι προϊόντα αποκλειστικά για “εσωτερική κατανάλωση”, που στερούνται οποιασδήποτε βάσης, εκφράζουν μικροπολιτικές πρακτικές και το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκράτησης στον κόσμο της παραγωγής. Κόσμο που όμως δεν τον έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πράγματι πολύ δύσκολη σημερινή του κατάσταση, αλλά οι κοντόφθαλμες και αντιαγροτικές πολιτικές που άσκησαν η ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όλα τα προηγούμενα έτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης