Η. Διώτη: Το μίσος, ο ρατσισμός και η βία είναι λύση στα προβλήματα της Θεσσαλίας; Reviewed by Momizat on . Με αφορμή την αναγγελία παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Εθνικής-Χρυσής Αυγής για τις Περιφερειακές εκλογές της Θεσσαλίας, αύριο Σάββατο 8 Μάρτη στη Λάρισα, θα θ Με αφορμή την αναγγελία παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Εθνικής-Χρυσής Αυγής για τις Περιφερειακές εκλογές της Θεσσαλίας, αύριο Σάββατο 8 Μάρτη στη Λάρισα, θα θ Rating: 0

Η. Διώτη: Το μίσος, ο ρατσισμός και η βία είναι λύση στα προβλήματα της Θεσσαλίας;

Η. Διώτη: Το μίσος, ο ρατσισμός και η βία είναι λύση στα προβλήματα της Θεσσαλίας;

Με αφορμή την αναγγελία παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Εθνικής-Χρυσής Αυγής για τις Περιφερειακές εκλογές της Θεσσαλίας, αύριο Σάββατο 8 Μάρτη στη Λάρισα, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους πολίτες πως ο τόπος μας έχει αγωνιστεί πολύ για έναν καλύτερο κόσμο με δημοκρατία, αξιοπρέπεια, δικαιώματα.

Οι μνημονιακές κυβερνήσεις, αν δεν τις σταματήσουμε, απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα και δε διστάζουν, πότε να χαϊδεύουν τα παιδιά τους και πότε να τα τιμωρούν, ανάλογα με το τί βολεύει. Έτσι κάνουν και με τη Νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή-Εθνική Αυγή. Όταν βόλευε την άφησαν να απλωθεί, όταν δε βόλευε την τιμώρησαν και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν έτσι.

Εμείς είμαστε κάθετοι, ότι η ακροδεξιά και οι εγκληματικές οργανώσεις που προκύπτουν από τους κόλπους της είναι παιδιά αυτού του συστήματος. Η Χρυσή Αυγή επανειλημμένα το απέδειξε χτυπώντας εργάτες και συνδικαλιστές στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος, πραγματοποιώντας επιθέσεις σε θεατρικές παραστάσεις, δολοφονώντας μετανάστες αλλά και τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα επειδή τραγουδούσε για έναν καλύτερο κόσμο. Η Εθνική- Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί το σύστημα που μας έφερε ως εδώ στην πιο απογυμνωμένη και αποτρόπαιη εκδοχή του.

Συμπολίτες και συμπολίτισσες, το μέλλον μας δεν μπορεί να είναι το μίσος, η βία, οι φόνοι, τα ψέματα. Σας καλούμε να απομονώσουμε όλοι και όλες μαζί, κάθε προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να “ψαρέψει” στην απελπισία των συνανθρώπων μας. Η λύση βρίσκεται στη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, τα ανθρώπινα μεροκάματα, τα δικαιώματα, την ελευθερία, την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη.

 

Ηρώ Διώτη

Υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή