Η Ελασσόνα ταπείνωσε τα Τρίκαλα. Reviewed by Momizat on . Στην ίδρυση Δημόσιου Αγροτικού ΙΕΚ Γαλακτοκομίας- Τυροκομίας προχώρησε ομόφωνα το βράδυ της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο της Ελασσόνας. Ο δήμαρχος Νίκος Γάτσα Στην ίδρυση Δημόσιου Αγροτικού ΙΕΚ Γαλακτοκομίας- Τυροκομίας προχώρησε ομόφωνα το βράδυ της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο της Ελασσόνας. Ο δήμαρχος Νίκος Γάτσα Rating: 0

Η Ελασσόνα ταπείνωσε τα Τρίκαλα.

Η Ελασσόνα ταπείνωσε τα Τρίκαλα.

Στην ίδρυση Δημόσιου Αγροτικού ΙΕΚ Γαλακτοκομίας- Τυροκομίας προχώρησε ομόφωνα το βράδυ της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο της Ελασσόνας.

Ο δήμαρχος Νίκος Γάτσας στην εισήγησή του τόνισε την αναγκαιότητα ίδρυσης του ινστιτούτου καθώς η οικονομία της περιοχής βασίζεται στην κτηνοτροφία και τις τυροκομικές μονάδες.

Κι όλα αυτά μετά από συντονισμένες προσπάθειες ετών των πολιτικών, αυτοδιοικητικών και φορέων του νομού Λάρισας.

Στο νομό Τρικάλων που διαθέτει μερικές από τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες της χώρας και πραγματοποιούν μάλιστα τεράστιο όγκο εξαγωγών, ουδείς ενδιαφέρεται να δημιουργηθεί ανάλογο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Το βλέπω στο τέλος να ιδρύεται σχολή “παπαράτσι” και φωτομοντέλων στη περιοχή, μιας και οι εκλεκτοί της τοπικής κοινωνίας μόνο με την αρρωστημένη προβολή ασχολούνται.

Κώστας Κουτσονάσιος..

Αφήστε το σχόλιο σας