«Η Ελπίδα έρχεται!» το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Υπό το κεντρικό σύνθημα «Η Ελπίδα έρχεται!» και με υπότιτλο «Η Ελλάδα προχωράει, η Ευρώπη αλλάζει» ξεκινά η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη οδεύουν προς εκ Υπό το κεντρικό σύνθημα «Η Ελπίδα έρχεται!» και με υπότιτλο «Η Ελλάδα προχωράει, η Ευρώπη αλλάζει» ξεκινά η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη οδεύουν προς εκ Rating: 0

«Η Ελπίδα έρχεται!» το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ

«Η Ελπίδα έρχεται!» το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ

Υπό το κεντρικό σύνθημα «Η Ελπίδα έρχεται!» και με υπότιτλο «Η Ελλάδα προχωράει, η Ευρώπη αλλάζει» ξεκινά η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη οδεύουν προς εκτύπωση οι πρώτες αφίσες και έχουν ετοιμαστεί τα πρώτα τηλεοπτικά σποτ, τα οποία υλοποιούν δύο εταιρείες παραγωγής βίντεο. Η καμπάνια, η οποία θα έχει θετικό περιεχόμενο, δεν ανατέθηκε σε διαφημιστική εταιρεία αλλά δημιουργήθηκε εκ των έσω, δηλαδή από ομάδα επικοινωνίας του κόμματος.

Βασικοί συντελεστές (ιδέες, κείμενα, κ.λπ) είναι ο υπεύθυνος οργανωτικού Τάσος Κορωνάκης, ο διευθυντής του Left.gr Γιάννης Αλμπάνης, ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος, ο υπεύθυνος για τα social media Ηλίας Χρονόπουλος, και ο δημοσιογράφος του «Στο Κόκκινο» Άγγελος Τσέκερης.

Η ομάδα αυτή υποστηρίζεται από τα τμήματα του κόμματος τα οποία παρέχουν τεκμηρίωση για τα θεματικά βίντεο που αναμένεται να δημιουργηθούν (για τους συνταξιούχους, τους νέους, κ.λπ.). Εκ μέρους της Πολιτικής Γραμματείας την επίβλεψη της καμπάνιας έχουν οι Πάνος Σκουρλέτης, Τάσος Κορωνάκης και Αλέκος Καλύβης. Η καμπάνια τελεί υπό την γενική εποπτεία του Αλέξη Τσίπρα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή