Η ΕΛ.ΑΣ… διαφημίζει την Ελλάδα και την Θεσσαλία σε όλο τον κόσμο! Reviewed by Momizat on . Το ντοκιμαντέρ της Ellopia Films USA «PROUD BLUE POLICE OF THESSALY» βρίσκεται πλέον στην παγκόσμια πλατφόρμα των βραβευμένων ντοκιμαντέρ. Μια πρωτιά και προτει Το ντοκιμαντέρ της Ellopia Films USA «PROUD BLUE POLICE OF THESSALY» βρίσκεται πλέον στην παγκόσμια πλατφόρμα των βραβευμένων ντοκιμαντέρ. Μια πρωτιά και προτει Rating: 0

Η ΕΛ.ΑΣ… διαφημίζει την Ελλάδα και την Θεσσαλία σε όλο τον κόσμο!

Η ΕΛ.ΑΣ… διαφημίζει την Ελλάδα και την Θεσσαλία σε όλο τον κόσμο!

Το ντοκιμαντέρ της Ellopia Films USA «PROUD BLUE POLICE OF THESSALY» βρίσκεται πλέον στην παγκόσμια πλατφόρμα των βραβευμένων ντοκιμαντέρ.

Μια πρωτιά και προτεινόμενο για πρώτο βραβείο σε τρία παγκόσμια φεστιβάλ είναι ο τρόπος με τον οποίο ο χώρος της παγκόσμιας τηλεόρασης δέχθηκε το ντοκιμαντέρ αυτό. Η παραγωγή διήρκησε 6 μήνες στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Πρόκειται για έναν «καθρέφτη» όλων αυτών που συνέβησαν κατά την διάρκεια της Πανδημίας και που έφεραν την Αστυνομία πολλές φορές αντιμέτωπη με την κοινωνία.

Δυόμιση μόλις μήνες μετά την επιτυχημένη παγκόσμια πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και ήδη το Proud Blue Police of Thessaly έχει πάρει τον δρόμο των βραβείων και των διακρίσεων. Δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το ντοκιμαντέρ αυτό αν δεν υπήρχε η αμέριστη συμβολή και εμπιστοσύνη τόσο από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και από την ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας.

Η νέα πορεία του ‘στο κόκκινο χαλί’ δείχνει πως η παγκόσμια κοινωνία και αντίστοιχες αστυνομικές αρχές στην Αμερική, αγκάλιασαν και χειροκρότησαν το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας. Έργο που διαφαίνεται μέσα από τις 74 συνεντεύξεις αστυνομικών στο Proud Blue.

Στις 29 Οκτωβρίου το PROUD BLUE POLICE OF THESSALY σε σκηνοθεσία της Αθηνάς Κρικέλη , θα προβληθεί και στο αμερικανικό κανάλι Channel 13 Youtube channel.

Σχόλια (1)

  • chris

    Καλά τα βραβεία της ΕΛΑΣ…αλλά αν το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ λειτουργήσει ως καθρέφτης της ΕΛΑΣ ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας και την γενικότερη συνεισφορά στην κοινωνία , μάλλον θα πάρει ως βραβείο το Χρυσό Βατόμουρο !

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή