Η Ενωση Ξενοδόχων νομού Τρικάλων για την αεροπορική σύνδεση Βόλου – Λονδίνου Reviewed by Momizat on . Την ικανοποίησή της εκφράζει η Ενωση Ξενοδόχων νομού Τρικάλων για την αεροπορική σύνδεση του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου με το Λονδίνο. Σε σχετική κείμενο ανα Την ικανοποίησή της εκφράζει η Ενωση Ξενοδόχων νομού Τρικάλων για την αεροπορική σύνδεση του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου με το Λονδίνο. Σε σχετική κείμενο ανα Rating: 0

Η Ενωση Ξενοδόχων νομού Τρικάλων για την αεροπορική σύνδεση Βόλου – Λονδίνου

Η Ενωση Ξενοδόχων νομού Τρικάλων για την αεροπορική σύνδεση Βόλου – Λονδίνου

Την ικανοποίησή της εκφράζει η Ενωση Ξενοδόχων νομού Τρικάλων για την αεροπορική σύνδεση του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου με το Λονδίνο. Σε σχετική κείμενο αναφέρονται τα ακόλουθα: 
“Οι προσπάθειες 3 ετών ώστε να καταστεί το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου ως το αεροδρόμιο της κεντρικής Ελλάδας αρχίζουν να αποδίδουν. Η αεροπορική εταιρεία Easy jet θα συνδέει το αεροδρόμιο της Θεσσαλίας με το αεροδρόμιο του Λονδίνου.
Η Ένωση Ξενοδόχων ν. Τρικάλων με τα έδρα τα Μετέωρα θέλει να συγχαρεί και δημόσια τον Περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Αγοραστό για την συμβολή του. Όπως επίσης και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Ζαφείρη Γιώργο για την επιμονή ώστε να καταστεί το αεροδρόμιο της Θεσσαλίας ως μοχλός περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης της Θεσσαλίας.
Η Ένωση Ξενοδόχων ν. Τρικάλων με έδρα τα Μετέωρα θα συνεχίσει να στηρίζει παρόμοιες αναπτυξιακές προσπάθειες με γνώμονα την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλίας”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή