Η Ενωση Συντακτών Θεσσαλίας καταγγέλλει φασίζουσες νοοτροπίες Reviewed by Momizat on . ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας καταδικάζει τα όσα αναρτήθηκαν σε ηλεκτρονική σελίδα της Λ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας καταδικάζει τα όσα αναρτήθηκαν σε ηλεκτρονική σελίδα της Λ Rating: 0

Η Ενωση Συντακτών Θεσσαλίας καταγγέλλει φασίζουσες νοοτροπίες

Η Ενωση Συντακτών Θεσσαλίας καταγγέλλει φασίζουσες νοοτροπίες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας καταδικάζει τα όσα αναρτήθηκαν σε ηλεκτρονική σελίδα της Λάρισας, στην οποία στοχοποιείται και φωτογραφίζεται πολιτικό πρόσωπο της πόλης, με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Στην ιστοσελίδα press-a.gr και σε κείμενο που υπογράφεται από τον κ. Βαγγέλη Βουλάγκα, ο οποίος σημειώνεται δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, της επαγγελματικής ένωσης δημοσιογράφων της περιοχής μας, στήνεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου ανώνυμα, πολιτικό πρόσωπο, με το πρόσχημα των σεξουαλικών του προτιμήσεων.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο υπογράφων «εισαγγελέας» του κείμενου εκφράζει την άποψη ότι το πολιτικό πρόσωπο μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά δεν μπορεί να φέρει τον τίτλο του δημοσίου προσώπου, υπογραμμίζοντας ότι είναι ζήτημα ήθους και ηθικής!

Επειδή φασίζουσες νοοτροπίες, ευτυχώς  βρίσκονται έξω από την «πόρτα» της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας, ζητούμε από τους συναδέλφους μας που απασχολούνται σε ιστοσελίδες, να μην αναπαράγουν τέτοιου αισχίστου είδους «ειδήσεις» και όταν υποπίπτουν  στην αντίληψή τους φαινόμενα δημοσιογραφίας της «κλειδαρότρυπας» να τα καταγγέλλουν στην ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε.

 

 

Από τη Διοίκηση

της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε

 

Αφήστε το σχόλιο σας