Η εξάχρονη Πηνελόπη χρειάζεται βοήθεια στη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία Reviewed by Momizat on . Για δύο χρόνια δίνει καθημερινά τη δική της μάχη με τη λευχαιμία η μόλις έξι ετών Πηνελόπη Τσουμάνη . Το κοριτσάκι δίνει με γενναιότητα τη μάχη για τη ζωή, την Για δύο χρόνια δίνει καθημερινά τη δική της μάχη με τη λευχαιμία η μόλις έξι ετών Πηνελόπη Τσουμάνη . Το κοριτσάκι δίνει με γενναιότητα τη μάχη για τη ζωή, την Rating: 0

Η εξάχρονη Πηνελόπη χρειάζεται βοήθεια στη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία

Η εξάχρονη Πηνελόπη χρειάζεται βοήθεια στη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία

Για δύο χρόνια δίνει καθημερινά τη δική της μάχη με τη λευχαιμία η μόλις έξι ετών Πηνελόπη Τσουμάνη .

Το κοριτσάκι δίνει με γενναιότητα τη μάχη για τη ζωή, την οποία όπως όλα δείχνουν κερδίζει, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς ο οργανισμός της ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία.

Η εξάχρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, έχοντας στο πλευρό της πάντα τη μητέρα της.

Ο πατέρας της ωστόσο είναι άνεργος και τα έξοδα της νοσηλείας είναι δυσβάσταχτα. Ο κ. Γιάννης Τσουμάνης (φωτό) μετακομίζει σε σπίτι στα Τρίκαλα λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Σε έκκληση που απευθύνει  αναζητεί μία δουλειά για να μπορέσει να στηρίξει την οικογένειά του, ώστε να βγει νικήτρια σ’ αυτό τον Γολγοθά που ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον πατέρα της εξάχρονης Πηνελόπης να βρει μία δουλειά, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του στο 6972 65 72 11.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή