Η εξαιρετική περίπτωση του Γιάννη Μέμηλα Reviewed by Momizat on . Ανεκτίμητη αξία και δυνατό χαρτί για τον Θανάση Μεριβάκη, αποδεικνύεται ο Αντιδήμαρχος έργων του Δήμου Φαρκαδόνας κ.Γιάννης Μέμηλας. Πρόκειται περί μοναδικής πε Ανεκτίμητη αξία και δυνατό χαρτί για τον Θανάση Μεριβάκη, αποδεικνύεται ο Αντιδήμαρχος έργων του Δήμου Φαρκαδόνας κ.Γιάννης Μέμηλας. Πρόκειται περί μοναδικής πε Rating: 0

Η εξαιρετική περίπτωση του Γιάννη Μέμηλα

Η εξαιρετική περίπτωση του Γιάννη Μέμηλα
Ανεκτίμητη αξία και δυνατό χαρτί για τον Θανάση Μεριβάκη, αποδεικνύεται ο Αντιδήμαρχος έργων του Δήμου Φαρκαδόνας κ.Γιάννης Μέμηλας.
Πρόκειται περί μοναδικής περίπτωσης ακούραστου αυτοδιοικητικού, με βαθύ το αίσθημα της ανιδιοτελούς προσφοράς.
Δεν είναι τυχαίο, ότι τυγχάνει της καθολικής αναγνώρισης τόσο από από τους δημότες, όσο και από τους αντιπάλους του στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Άνθρωπος προσηνής και συμπαθής,που πάντα κρατά τις ισορροπίες,ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε έκτακτο  πρόβλημα, που θα προκύψει στα όρια του Δήμου.
Ακόμη και ο επιτυχής σχεδιασμός και η ιεράρχηση των έργων, που πραγματοποιούνται η έχει εξαγγείλει η Δημοτική Αρχή, κατά πολλούς χρεώνεται στον ίδιο.
Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη θέση που κατέχει κατά γενική ομολογία του ταιριάζει απόλυτα ,μιας και είναι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων.
Εύγε λοιπόν κ Μέμηλα και κ Μεριβάκη, που επέλεξες να έχεις εκ των δεξιών σου(ας μην ξεχνιόμαστε),ένα άξιο συνεργάτη.
Η στήλη μέχρι της αυτοδιοικητικές εκλογές, θα αναδείξει αξιόλογες παρουσίες που κοσμούν το δημόσιο βίο και θα στηλιτεύσει κάθε γραφική η τυχοδιωκτική περίπτωση.
Αυτοδιοικητικός.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή