Η εξαιρετική περίπτωση του Στέφανου Μυλωνά Reviewed by Momizat on . Με τη γνώση και την εμπειρία του συμβάλει αποφασιστικά στην εύρυθμη λειτουργία της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου και τη συνεχή αναβάθμισή της. Επίσης Με τη γνώση και την εμπειρία του συμβάλει αποφασιστικά στην εύρυθμη λειτουργία της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου και τη συνεχή αναβάθμισή της. Επίσης Rating: 0

Η εξαιρετική περίπτωση του Στέφανου Μυλωνά

Η εξαιρετική περίπτωση του Στέφανου Μυλωνά

Με τη γνώση και την εμπειρία του συμβάλει αποφασιστικά στην εύρυθμη λειτουργία της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου και τη συνεχή αναβάθμισή της. Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι οι νοσοκομειακοί γιατροί τον εκλέγουν εδώ και 10 συνεχή χρόνια ως εκπρόσωπο τους στο Δ.Σ. Ημέρα των γενεθλίων του η σημερινή και τον περίμενε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Οι συνεργάτες του από το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του ευχήθηκαν από καρδιάς με αμέτρητες ευχές, την αγάπη και τη στήριξη τους, να είναι καλά με υγεία, δύναμη και άφθονες όμορφες στιγμές.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

 Λίγο αργότερα θέλησε να τους ευχηθεί και δημόσια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facbook : ” Όταν εσύ προσπαθείς να ξεχάσεις ότι ένας ακόμη χρόνος προστίθεται στην ηλικία σου, αλλά οι συνεργάτες σου (ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό) σου κάνουν έκπληξη…Σας ευχαριστώ για όλα και σας αγαπώ.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, κέικ και εσωτερικός χώρος

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή