Η επίσκεψη Τσίπρα στην Καρδίτσα Reviewed by Momizat on . Στην Καρδίτσα βρέθηκε χτες το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας όπου και συναντήθηκε με κοινωνικούς φορείς .Μαζί του ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Σιμορέλης  η Στην Καρδίτσα βρέθηκε χτες το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας όπου και συναντήθηκε με κοινωνικούς φορείς .Μαζί του ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Σιμορέλης  η Rating: 0

Η επίσκεψη Τσίπρα στην Καρδίτσα

Η επίσκεψη Τσίπρα στην Καρδίτσα

tsipras-simorΣτην Καρδίτσα βρέθηκε χτες το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας όπου και συναντήθηκε με κοινωνικούς φορείς .Μαζί του ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Σιμορέλης  η Παναγιώτα Δριτσέλη και άλλοι υποψήφιοι των σχημάτων που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.  Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ  είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί σε απολυμένους εκπαιδευτικούς , σχολικούς φύλακες , καθαρίστριες καθώς και σε εκπροσώπους  αγροτών , φαρμακοποιών και κτηνοτρόφων.

Κατήγγειλε τον πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον πολιτικό λιποτάκτη. «Ο πρωθυπουργός είναι ένας κοινοβουλευτικός λιποτάκτης. Αυτό το ξέραμε. Αποφεύγει, όπως ο διάολος το λιβάνι, να έρχεται στη βουλή. Μια βδομάδα έχει περάσει από αυτό το μεγάλο σκάνδαλο και δεν έχει έρθει να δώσει εξηγήσεις. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι προσπαθεί να ρίξει και την ευθύνη στην αντιπολίτευση για την επιλογή του να μην έρθει στη βουλή αυτή τη βδομάδα να δώσει εξηγήσεις για τον εξ’ απορρήτων του, τον κ. Μπαλτάκο ο οποίος συνομιλούσε με την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή».

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέληξε λέγοντας ότι “Δεν είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι από τη μια μέρα στην άλλη όλα θα αλλάξουν. Είμαστε εδώ, όμως, για να δεσμευτούμε ότι θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα αταλάντευτα και ασυμβίβαστα. Δεν θα συμβιβαστούμε με ντόπια και ξένα συμφέροντα και σε αυτή τη μεγάλη μάχη θα υπερασπιστούμε το δίκιο του λαού”.

 

Το Γραφείο Τύπου

dromos anatropis

Αφήστε το σχόλιο σας