Η «Επανεκκίνηση Τώρα» για την ατμοσφαιρική ρύπανση Reviewed by Momizat on . Άμεση εγκατάσταση σταθμού μέτρησης αιρούμενων σωματιδίων προτείνει ο συνδυασμός   Μεγάλο θέμα δημιουργείται πλέον στις πόλεις λόγω των τζακιών, τα οποία έχ Άμεση εγκατάσταση σταθμού μέτρησης αιρούμενων σωματιδίων προτείνει ο συνδυασμός   Μεγάλο θέμα δημιουργείται πλέον στις πόλεις λόγω των τζακιών, τα οποία έχ Rating: 0

Η «Επανεκκίνηση Τώρα» για την ατμοσφαιρική ρύπανση

Η «Επανεκκίνηση Τώρα» για την ατμοσφαιρική ρύπανση

Άμεση εγκατάσταση σταθμού μέτρησης αιρούμενων σωματιδίων προτείνει ο συνδυασμός

 

Μεγάλο θέμα δημιουργείται πλέον στις πόλεις λόγω των τζακιών, τα οποία έχουν εκτοξεύσει την ατμοσφαιρική ρύπανση στα ύψη. Όσο οι αρμόδιοι υπουργοί αρνούνται να μειώσουν τον ειδικό φόρο στο πετρέλαιο, τα αιρούμενα σωματίδια απειλούν τη δημόσια υγεία, αφού πλέον ο καπνός και η μυρωδιά τζακιού ξεπερνούν κατά πολύ αυτό που κάποτε θεωρούσαμε… γραφική ατμόσφαιρα.

Ο συνδυασμός «Επανεκκίνηση Τώρα» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Παπαστεργίου προτείνει την άμεση εκδήλωση ενεργειών από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής για την τοποθέτηση σταθμού μέτρησης αιρούμενων σωματιδίων στα Τρίκαλα αφού είναι κάτι περισσότερο από σαφές πως και στην πόλη μας η κατάσταση γίνεται αποπνικτική.

Παράλληλα έχει να προτείνει μία σειρά άλλων μέτρων για την προστασία της δημόσια υγείας.

• Ανεξάρτητοι δημοτικοί Σταθμοί μέτρησης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (κεραίες τηλεφωνίας κλπ)

• Σταθμοί μέτρησης ηχορύπανσης

• Μελέτη για την αντικεραυνική προστασία της πόλης και των χωριών

• Επέκταση του συστήματος τηλε-ελέγχου της ποιότητας του νερού στα χωριά του Δήμου

• Εγκατάσταση μονάδων μέτρησης της στάθμης του νερού και της ρύπανσης στους ποταμούς που βρίσκονται στα όρια του Δήμου.

• Άμεση εκπόνηση – επικαιροποίηση επιχειρησιακού σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και ακραίων καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση, σεισμός, πλημμύρες, κ.λπ.) σε συνεργασία με την πολιτική προστασία.

• Συνεργασία με το ΤΕΕ για τη μελέτη αντισεισμικής θωράκισης παλιών σχολικών κτιρίων.

Περισσότερα, για τις θέσεις του συνδυασμού, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στην συνέντευξη  του Δημήτρη Παπαστεργίου στην εκπομπή «Πρόσωπα & Γεγονότα» της Χρύσας Ντιντή, που θα μεταδοθεί σε επανάληψη από την τηλεόραση TV10 την Δευτέρα 30-12-2013 στις 22:00’ το βράδυ.

«Επανεκκίνηση Τώρα» στο Δήμο Τρικκαίων.

Γιατί μαζί μπορούμε να πάμε τον Δήμο μπροστά

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή