Η «Επόμενη Ημέρα» στον Δήμο Φαρκαδόνας Reviewed by Momizat on . Δέσποινα Μπότη : Η «Επόμενη Ημέρα» στον Δήμο μας δεν είναι θέμα μόνο προσώπων. Πρέπει να είναι πολλαπλασιασμός και εμφάνιση υγιών και νέων δυνάμεων ,πρέπει βασι Δέσποινα Μπότη : Η «Επόμενη Ημέρα» στον Δήμο μας δεν είναι θέμα μόνο προσώπων. Πρέπει να είναι πολλαπλασιασμός και εμφάνιση υγιών και νέων δυνάμεων ,πρέπει βασι Rating: 0

Η «Επόμενη Ημέρα» στον Δήμο Φαρκαδόνας

Η «Επόμενη Ημέρα» στον Δήμο Φαρκαδόνας

Δέσποινα Μπότη : Η «Επόμενη Ημέρα» στον Δήμο μας δεν είναι θέμα μόνο προσώπων. Πρέπει να είναι πολλαπλασιασμός και εμφάνιση υγιών και νέων δυνάμεων ,πρέπει βασικά να είναι γνώμονας προοπτικής και ανάπτυξης. Ο Δήμος , ας το νιώσουμε, είναι το σπίτι μας και για αυτό όλοι οφείλουμε να πάρουμε την ευθύνη των προτάσεων, της υλοποίησής τους και να αναλάβουμε την υποχρέωση να αρθρώσουμε λόγο συγκροτημένο, καθαρό, πειστικό, σύγχρονο, ενωτικό, διεκδικητικό, ανανεωτικό , αυθεντικό, σταθερά προσανατολισμένο στην επόμενη ημέρα.
-Πρέπει να μας ενδιαφέρουν όσα οφείλουμε να κάνουμε
-Πρέπει να μας ενώνει η αγωνία του αύριο και το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.
-Δεν πρέπει να μας κρατούν στο έδαφος οι πρακτικές του παρελθόντος και οι νοοτροπίες του. Δεν μπορούμε να βρούμε λύσεις χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τις μεθόδους που μας οδήγησαν σε αδράνεια και στασιμότητα .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή