Η ΕΡΤ δεν ξεχνιέται, ο Καψής τα άκουσε και στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Ολα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι με την ΕΡΤ και την ανάληψη της σχετικής ευθύνης για λειτουργία της ΔΤ ή ΝΕΡΙΤ ή όπως αλλιώς θα ονομαστεί το μόρφωμα που Ολα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι με την ΕΡΤ και την ανάληψη της σχετικής ευθύνης για λειτουργία της ΔΤ ή ΝΕΡΙΤ ή όπως αλλιώς θα ονομαστεί το μόρφωμα που Rating: 0

Η ΕΡΤ δεν ξεχνιέται, ο Καψής τα άκουσε και στα Τρίκαλα

Η ΕΡΤ δεν ξεχνιέται, ο Καψής τα άκουσε και στα Τρίκαλα

Ολα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι με την ΕΡΤ και την ανάληψη της σχετικής ευθύνης για λειτουργία της ΔΤ ή ΝΕΡΙΤ ή όπως αλλιώς θα ονομαστεί το μόρφωμα που επιχειρεί να πάρει τη θέση της ΕΡΤ, ξαναζωντάνεψαν το απόγευμα στ Δημαρχείο τρικάλων. Εκεί, είχε προγραμματιστεί να απευθύνει ομιλία ο Πανελής Καψής, τέσως δημοσιογράφος, νυν πολιτικός, υποψήφιος ευρωβουλευτής με την “ελιά”. Οπως και ο τρικαλινός Παν. Πάτρας, με τον οποίο περιόδευσαν σήμερα σε θεσμικούς που εξελέγησαν με το ΠΑΣΟΚ.

Ομως, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, εργαζόμενοι άλλων χώρων, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και οργανώσεων της Αριστεράς, φρόντισαν να θυμίσουν σοτν κ. Καψή τα της ΕΡΤ. Με συνθήματα και, ενίοτε, άνοιγμα διαλόγου, επανήλθε το ζήτημα, ενώ η εργαόμενη κ. Κουτσογιάννη διάβασε ψήφισμα.
Μετά την παρέμβαση, που θυμίζει ότι δεν ξενχιούνται οι πολιτικές αποφάσεις, έγινε η συζήτηση που είχε προγραμματιστεί, σε εξαιρετικά μικρό ακροατήριο.

Θανάσης Μιχαλάκης
kapsis1 kapsis2 kapsis3 kapsis4 kapsis5 kapsis6 kapsis7 kapsis8 kapsis9 kapsis1044

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή