"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Η ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε κατά Μπέου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, υπερέβη τα εσκαμμένα σε βάρος δημοσιογράφου, μέλους της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας.

Επιτέθηκε σε βάρος της συναδέλφου Ειρήνης Θεοδωροπούλου με ρατσιστικές εκφράσεις και προσωπικούς χαρακτηρισμούς, υποδεικνύοντας στον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζεται να την αντικαταστήσει από το δημοτικό ρεπορτάζ το οποίο καλύπτει.

Τα περιστατικά τρομοκρατίας και ύβρεων που υφίστανται οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι του Βόλου δεν έχουν προηγούμενο. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε είναι αποφασισμένο να αντιδρά εφεξής με κάθε πρόσφορο τρόπο σε ανάλογες επιθέσεις κατά των συναδέλφων μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας, στέκεται στο πλευρό της συναδέλφου Ειρήνης Θεοδωροπούλου και σε όλους τους συναδέλφους, που αγωνίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες προκειμένου να ασκήσουν το λειτούργημά τους, που δεν είναι άλλο από την αντικειμενική πληροφόρηση του κοινού και τον έλεγχο της κάθε εξουσίας.

Υπενθυμίζουμε κλείνοντας, ότι ακόμη περιμένουμε από το δήμαρχο Βόλου κ. Αχ. Μπέο να μας κατονομάσει τους δημοσιογράφους που τα «παίρνουν κάτω από το τραπέζι». Ήδη έχουν περάσει αρκετοί μήνες, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχαμε ούτε ένα στοιχείο.

Βόλος 25 Σεπτεμβρίου 2014

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης