Η ετήσια εκδήλωση με βραβεύσεις των παλαιμάχων του Α.Ο. Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . O σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Τρίκαλα, διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση του και την κοπή της πίτας το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μ.μ. στην τ O σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Τρίκαλα, διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση του και την κοπή της πίτας το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μ.μ. στην τ Rating: 0

Η ετήσια εκδήλωση με βραβεύσεις των παλαιμάχων του Α.Ο. Τρίκαλα

0000
O σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Τρίκαλα, διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση του και την κοπή της πίτας το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μ.μ. στην ταβέρνα «Νικόλας» στην Αγία Κυριακή.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα υπάρξουν τιμητικές βραβεύσεις. Κατά την διάρκεια της φετινής εκδήλωσης θα τιμηθούν οι παρακάτω:

Θανάσης Καρακούσης ( παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παλιός παράγοντας του Α.Ο. Τρίκαλα)
Δημήτριος Μαρκαντάς ( πρώην πρόεδρος του Α.Ο. Τρίκαλα)
Θανάσης Παπάζογλου ( πρώην ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Τρίκαλα)
Κώστας Βήτας (παλαίμαχος διαιτητής Εθνικών κατηγοριών)
Γεώργιος Κολώνας (ιατρός, υποστηρικτής των παλαιμάχων)
Νικόλαος Σμιξιώτης ( πιστός φίλαθλος για πολλά χρόνια , διότι μας συγκίνησε με την συμπεριφορά του όταν παρέθεσε γεύμα στην περσινή ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα)
Οι 17 πρόεδροι των ομάδων της Α΄ερασιτεχνικής του νομού Τρικάλων σε μια κίνηση στήριξης του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.

Έχουν προσκληθεί οι τέσσερις Βουλευτές του Νομού Τρικάλων, η Περιφερειακή ενότητα, οι τέσσερις Δήμαρχοι των Δήμων του Νομού για να τιμήσουν τους προέδρους των σωματείων της περιοχής τους, η διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα, ο σύνδεσμος φιλάθλων «Σακαφλιάδες», η ΕΠΣ Τρικάλων.
Προσκαλούμε επίσης όλους τους φίλους του Τρικαλινού ποδοσφαίρου να βρεθούν στην εκδήλωση μας.
Θα υπάρξει επίσης μουσική ορχήστρα με το Νίκο Σιάφη στο τραγούδι αλλά και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Στέφανος Πιάζας Σοφοκλής Βουλόγκας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή