Η Ε.Ε. μπλοκάρει τη β΄ δόση του Ταμείου Ανάκαμψης προς την Ελλάδα Reviewed by Momizat on . Ψυχρολουσία για την κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, κόπηκε η δεύτερη δόση του Ταμείου Ανάκαμψης που επρόκειτο να εκταμιευτε Ψυχρολουσία για την κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, κόπηκε η δεύτερη δόση του Ταμείου Ανάκαμψης που επρόκειτο να εκταμιευτε Rating: 0

Η Ε.Ε. μπλοκάρει τη β΄ δόση του Ταμείου Ανάκαμψης προς την Ελλάδα

Η Ε.Ε. μπλοκάρει τη β΄ δόση του Ταμείου Ανάκαμψης προς την Ελλάδα

Ψυχρολουσία για την κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, κόπηκε η δεύτερη δόση του Ταμείου Ανάκαμψης που επρόκειτο να εκταμιευτεί στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου και πίσω απ’ το «χαστούκι» είναι η καθυστέρηση της κυβέρνηση να εφαρμόσει τους συμφωνημένους στόχους για το κράτος δικαίου.

Σύμφωνα με πηγές από τις Βρυξέλλες είχε δοθεί προθεσμία μέχρι τα τέλη Αυγούστου να απαντήσει η ελληνική κυβέρνηση για την επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ΕΕ με προτεραιότητα τις μεταρρυθμίσεις στο Κράτος Δικαίου.

Όπως αναφέρει το ieisidiseis, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων, οι ίδιες πηγές θεωρούν αδύνατο να εκταμιευθεί η δεύτερη δόση από το ευρωπαϊκό ταμείο.
Υπενθυμίζεται ότι εδώ και πέντε μήνες ο Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει τη σύσταση επιτροπής διαβούλευσης και λογοδοσίας για τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας