Η Θεσσαλία αγκαλιάζει τον υπ. ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα Reviewed by Momizat on . Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει τις επαφές του σ’ όλη τη Θεσσαλία ο μοναδικός υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην  Περιφέρεια  κ. Θανάσης Λιούτας. Στην Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει τις επαφές του σ’ όλη τη Θεσσαλία ο μοναδικός υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην  Περιφέρεια  κ. Θανάσης Λιούτας. Στην Rating: 0

Η Θεσσαλία αγκαλιάζει τον υπ. ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα

Η Θεσσαλία αγκαλιάζει τον υπ. ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει τις επαφές του σ’ όλη τη Θεσσαλία ο μοναδικός υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην  Περιφέρεια  κ. Θανάσης Λιούτας.

Στην Καρδίτσα, ο κ. Λιούτας, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Τσιώνα και την Αντιπρόεδρο του ΤΕΕ κα. Μαρία Κατσιφού οι οποίοι του έθεσαν τα προβλήματα του κλάδου λόγω της κρίσης αλλά και εξέφρασαν την αμέριστή στήριξή τους σ’ ένα συντοπίτη Θεσσαλό.

Το ίδιο  θετικό κλίμα για τον συντοπίτη υποψήφιο ευρωβουλευτή ήταν και στη λαϊκή αγορά της Καρδίτσας, όπου ο κ. Λιούτας συναντήθηκε με τον πρόεδρο των παραγωγών κ. Στέφανο Λιάπη,  εκατοντάδες παραγωγούς αλλά και καταναλωτές.

Ο κ. Λιούτας, εκτός από τις πόλεις, περιοδεύει και σε χωριά της Θεσσαλίας. Στα Μεγάλα Καλύβια έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους οι οποίοι του δήλωσαν τη στήριξή τους.

lioutas_thes1 lioutas_thes2 lioutas_thes3.JPG lioutas_thes4 lioutas_thes5 lioutas_thes6

Αφήστε το σχόλιο σας