Η Θεσσαλία της παραγωγής και της δημιουργίας έχει τον αυθεντικό της εκπρόσωπο, τον υπ. ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα Reviewed by Momizat on . Εκπροσωπώντας ο ίδιος τη Θεσσαλία της παραγωγής. Τη Θεσσαλία που αγωνίζεται, αντιμετωπίζει τις αντιξοότητες, παράγει προσφέροντας θέσεις εργασίας, είναι επόμενο Εκπροσωπώντας ο ίδιος τη Θεσσαλία της παραγωγής. Τη Θεσσαλία που αγωνίζεται, αντιμετωπίζει τις αντιξοότητες, παράγει προσφέροντας θέσεις εργασίας, είναι επόμενο Rating: 0

Η Θεσσαλία της παραγωγής και της δημιουργίας έχει τον αυθεντικό της εκπρόσωπο, τον υπ. ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα

Η Θεσσαλία της παραγωγής και της δημιουργίας έχει τον αυθεντικό της εκπρόσωπο, τον υπ. ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα

Εκπροσωπώντας ο ίδιος τη Θεσσαλία της παραγωγής. Τη Θεσσαλία που αγωνίζεται, αντιμετωπίζει τις αντιξοότητες, παράγει προσφέροντας θέσεις εργασίας, είναι επόμενο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Θανάσης Λιούτας, να βρίσκεται κοντά στις θεσσαλικές επιχειρήσεις. Κοντά στους επιχειρηματίες που μάχονται και κοντά στους εργαζομένους που με την εργασία τους αποτελούν την ψυχή αυτών των επιχειρήσεων.

Ο μοναδικός  υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε επιτυχημένες επιχειρήσεις στην περιοχή της Λάρισας που δραστηριοποιούνται τόσο στη συσκευασία και μεταποίηση αγροτικών προϊόντων και σε εταιρίες διανομών, όσο και σε επιχειρήσεις κατασκευών και σε επιχειρήσεις πλαστικών υλικών, καθώς επίσης και σε κέντρα αποκατάστασης.

Είχε μια ουσιαστική συζήτηση με τους ιδιοκτήτες τους αλλά και με τους εργαζομένους μιας και ως ενεργό μέλος της επιχειρηματικής κοινότητας και μάλιστα γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Τρικάλων, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες τους και δηλώνει αποφασισμένος να τους εκπροσωπήσει αυθεντικά την επομένη των εκλογών.

lioutas_thessalia2 lioutas_thessalia3 lioutas_thessalia

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή