Η Ιερά Μονή Βαρλαάμ στηρίζει το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on .   Για μια ακόμη φορά, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο Σεβαστό Γέροντα Ισίδωρο και σε όλους τους αγαπητούς πατέρες της Ιεράς   Για μια ακόμη φορά, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο Σεβαστό Γέροντα Ισίδωρο και σε όλους τους αγαπητούς πατέρες της Ιεράς Rating: 0

Η Ιερά Μονή Βαρλαάμ στηρίζει το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας

Η Ιερά Μονή Βαρλαάμ στηρίζει το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας

 

Για μια ακόμη φορά, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο Σεβαστό Γέροντα Ισίδωρο και σε όλους τους αγαπητούς πατέρες της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ, διότι είναι οι μόνοι που έμπρακτα στηρίζουν και ενισχύουν το Κ.Υγείας.

   Συγκεκριμένα έχουν συμβάλει οικονομικά για την προμήθεια των απαραίτητων αντιδραστηρίων ώστε το Μικροβιολογικό εργαστήριο να λειτουργεί κανονικά προσφέροντας έτσι περισσότερες υπηρεσίες στους ασθενείς που προσέρχονται στο Κ.Υγείας.

   Εγώ και οι εργαζόμενοι του Κ.Υγείας, αλλά και οι συμπολίτες του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής από καρδιάς τους Ευχαριστούμε θερμά.

   Ο Ύψιστος να τους χαρίζει υγεία, φώτιση και μακροημέρευση

 

 

 Με εκτίμηση

 ο Συντονιστής Διευθυντης του Π.Ε.Δ.Υ-Κ.Υ.Καλαμπάκας

  ΜΑΝΘΟΣ  ΣΩΤ. ΣΚΥΦΤΑΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή