"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.4 C
Trikala

Η Ιερά Μονή Ορφανού Οιχαλίας μας προσκαλεί όλους

lafarm

Σχετικά άρθρα

I.Μ. Ορφανού Οιχαλίας
Ένα αξιόλογο και απομακρυσμένο μοναστήρι της περιοχής των Τρικάλων που υπέστη σημαντικές φθορές από το σεισμό του Μαρτίου 2021.
Στα γιορτινά του θα ντυθεί το θρησκευτικό στολίδι της Οιχαλίας το Μοναστήρι του Γενέσιου της Θεοτόκου που στέκει αγέρωχο επί τρεις περίπου αιώνες στην κορυφή του Όρους Ορφανού. Τιμά τη Γέννηση της Θεοτόκου και προσκαλεί τον καθένα μας με αφορμή την ολοκλήρωση στερεωτικών εργασιών στο Καθολικό της Μονής.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "IEPA ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙΠΥΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΡΙΚΑΛΩΝ Mérac ΑΡχιερατικός ECTTEPINóC CTHN łerá HONH ΘΡΦΑΝΟΎ ΘΙχαλΙΑς Î Ιερά Μητρόπολις Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων γνωστοποιούν ότι θα τελεστεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Κ. Χρυσοστόμου, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 7.00 μ.μ. στην Ιερά Μονή Ορφανού Οιχαλίας, με αφορμή την ολοκλήρωση στερεωτικων εργασιών στο Καθολικό της Μονής. + ΜΗΤΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ K.K. Χρυσόστομος Η ΠΡΟΣΤΑΜΕΝΗ ΠΡΟΥΣΤΑ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Κρυσταλλία Μαντζανά"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης