Η ιστορία της Alpha Romeo ξεδιπλώνεται στο Ναύπλιο Reviewed by Momizat on . Ιστορικά αυτοκίνητα της Alfa Romeo βρίσκονται από χθες στο Ναύπλιο στο πλαίσιο του Γύρου Πελοποννήσου 2014, που διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Registro Itali Ιστορικά αυτοκίνητα της Alfa Romeo βρίσκονται από χθες στο Ναύπλιο στο πλαίσιο του Γύρου Πελοποννήσου 2014, που διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Registro Itali Rating: 0

Η ιστορία της Alpha Romeo ξεδιπλώνεται στο Ναύπλιο

Η ιστορία της Alpha Romeo ξεδιπλώνεται στο Ναύπλιο

Ιστορικά αυτοκίνητα της Alfa Romeo βρίσκονται από χθες στο Ναύπλιο στο πλαίσιο του Γύρου Πελοποννήσου 2014, που διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Registro Italiano Alfa Romeo (RIAR).

Στόχος είναι η ανάδειξη της περιοχής της Πελοποννήσου με τις φυσικές της ομορφιές και την σημαντική ιστορία της στους αρχαίους χρόνους και μέχρι σήμερα, καθώς η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση ως προς τα Ελληνικά Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO μέσω επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε επισκέψεις στην Αρχαία Ολυμπία, την Αρχαία Μεσσήνη, τις Μυκήνες και την Επίδαυρο. Ήταν μία ευκαιρία για τα μέλη του RIAR να γνωρίσουν μία περιοχή της Ελλάδος, που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στο εξωτερικό.

alfa_romeo_classic1 alfa_romeo_classic2 alfa_romeo_classic3 alfa_romeo_classic4 alfa_romeo_classic5 alfa_romeo_classic6

Πηγή: kathimerini.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή