Η Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών απευθύνεται στους τρικαλινούς φοιτητές Reviewed by Momizat on . Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες, Όπως κάθε χρόνο ο Τομέας Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών διοργανώνει και φέτος εκδηλώσεις που θα μας συγκεντ Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες, Όπως κάθε χρόνο ο Τομέας Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών διοργανώνει και φέτος εκδηλώσεις που θα μας συγκεντ Rating: 0

Η Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών απευθύνεται στους τρικαλινούς φοιτητές

Η Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών απευθύνεται στους τρικαλινούς φοιτητές

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

Όπως κάθε χρόνο ο Τομέας Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών διοργανώνει και φέτος εκδηλώσεις που θα μας συγκεντρώσουν και πάλι με την αγάπη του γεννημένου Χριστού μας, θα μας ψυχαγωγήσουν, θα μας βοηθήσουν να γαληνέψουμε ψυχικά και να σκεφτούμε συνετότερα γύρω από τα θέματα που μας απασχολούν.

Συγκεκριμένα:

Η σύναξή μας φέτος θα γίνει στις 30 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων. Θα ξεκινήσουμε με εσπερινό, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Αλεξίου στις 5 μ.μ. Ακολούθως θα ακούσουμε σύντομη ομιλία από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Γραδούλα, Αρχιερατικό Επίτροπο Τρικάλων και Εφημέριο του Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων, με θέμα: «Νέοι και εξαρτήσεις, σ΄ έναν  εξαρτημένο κόσμο…», θα συζητήσουμε, θα κεραστούμε και θα ακούσουμε μουσική στο πνεύμα των ημερών από την παραδοσιακή ορχήστρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς μας. Επίσης φέτος θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς τα χορευτικά των ενοριών Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων, Φλαμουλίου και Πυργετού.

Σας περιμένουμε με πολλή αγάπη Χριστού και ευχές διάπυρες.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΝΕΟΤΗΤΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

foit2

foit

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή