Η κίνηση του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Reviewed by Momizat on . Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ από έως και Παρασκευής Διακαινησίμου θα κινηθεί ως ακολούθως : Την Μεγ. Παρασκευή το πρωΐ θα χοροστ Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ από έως και Παρασκευής Διακαινησίμου θα κινηθεί ως ακολούθως : Την Μεγ. Παρασκευή το πρωΐ θα χοροστ Rating: 0

Η κίνηση του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων

Η κίνηση του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ από έως και Παρασκευής Διακαινησίμου θα κινηθεί ως ακολούθως :
Την Μεγ. Παρασκευή το πρωΐ θα χοροστατήσει στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος ( Ώρες και Εσπερινός) καθώς και το απόγευμα στον Ι. Επιτάφιο ώρα 7.00΄). Συνάντηση Επιταφίων στην πλατεία Ρηγα Φεραίου ( κεντρική) ώρα 9:30 μ.μ.
Το Μεγάλο Σάββατο πρωΐ θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Αγίων Θεοδώρων. Το βράδυ κατά την πρώτη Αναστάσιμη Θ. Λειτουργία θα λειτουργήσει στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος.
Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα 20 Απριλίου κατά τον Εσπερινό της Αγάπης ( ώρα 6.30΄) θα χοροστατήσει στον ίδιο Ι. Ναό όπου θα διανείμει στο τέλος το παραδοσιακό κόκκινο αυγό.
Τη Δευτέρα της Διακαινησίμου Πάσχα 21 Απριλίου το πρωΐ θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας.
Την Τρίτη της Διακαινησίμου στον Ι. Ναό Αγ. Αθανασίου Αύρας. Το απόγευμα θα χοροστατήσει στον Ι. Ναό Φαναρίου Καρδίτσης.
Την Τετάρτη της Διακαινησίμου 23 Απριλίου ( εορτή του Αγίου Γεωργίου) θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου Σοπωτού Καλαμπάκας.
Και την Παρασκευή της Διακαινησίμου ( Ζωοδόχου Πηγής) το πρωΐ θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Βυτουμά.

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ

Ιεροκήρυκες της Ι. Μητροπόλεώς μας τις ημέρες της Μ. Εβδομάδος και του Πάσχα θα λειτουργήσουν και ομιλήσουν ως εξής:
Ο Καθηγούμενος Δομέτιος Ντελλής στην Ι. Μονή Αγ. Τριάδος. Ο Καθηγούμενος Νήφων Καψάλης στην Ι. Μονή Μεγ. Μετεώρου. Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης στην Ι. Μονή Σιαμάδων. Ο Αρχιμ. Γεράσιμος Μπαλλής στην Ι. Μονή Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κλεινού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή