Η κίνηση του Ρονάλντο που κατατρόπωσε τη μετοχή της Coca-Cola Reviewed by Momizat on . Ο αρχηγός της Πορτογαλίας, ένθερμος οπαδός της υγιεινής διατροφής έσπρωξε τα δυο μπουκάλια του χορηγού Coca-Cola κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Βουδαπέσ Ο αρχηγός της Πορτογαλίας, ένθερμος οπαδός της υγιεινής διατροφής έσπρωξε τα δυο μπουκάλια του χορηγού Coca-Cola κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Βουδαπέσ Rating: 0

Η κίνηση του Ρονάλντο που κατατρόπωσε τη μετοχή της Coca-Cola

Η κίνηση του Ρονάλντο που κατατρόπωσε τη μετοχή της Coca-Cola

Ο αρχηγός της Πορτογαλίας, ένθερμος οπαδός της υγιεινής διατροφής έσπρωξε τα δυο μπουκάλια του χορηγού Coca-Cola κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Βουδαπέστη τη Δευτέρα, ενώ κρατώντας ένα μπουκάλι ενθάρρυνε στα πορτογαλλικά: «Agua!». Με άλλα λόγια πιείτε καλύτερα νερό.

Η τιμή της μετοχής της Coca-Cola μειώθηκε από 56,10 δολάρια στα 55,22 δολάρια σχεδόν αμέσως μετά τη χειρονομία αυτή του Ρονάλντο, σημειώνοντας πτώση της τάξης του 1,6%. Η αξία της Coca-Cola έπεσε από 242 δισ. δολ σε 238 δισ. δολ., μειώθηκε δηλαδή κατά 4 δισ. δολ.

Η Coca-Cola, ένας από τους επίσημους χορηγούς του Euro 2021, απάντησε την Τρίτη λέγοντας ότι «όλοι δικαιούνται να έχουν τις προτιμήσεις τους για τα ποτά» με διαφορετικές «γεύσεις και για διαφορετικές ανάγκες».

Ο Ρονάλντο, αδιαμφισβήτητος σταρ της ποπ κουλτούρας, με περίπου 300 εκατομμύρια οπαδούς Instagram, χθες έσπασε το ρεκόρ σκόρερ στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με 11 γκολ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή