"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.5 C
Trikala

Η Καλαμπάκα μίλησε …. – Κοσμοπλημμύρα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Λευτέρη Αβραμόπουλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μήνυμα νίκης από την… 1η Σεπτεμβρίου κιόλας έστειλαν οι δημότες του Δήμου Μετεώρων το βράδυ της Παρασκευής, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Δύναμης Ευθύνης» του Λευτέρη Αβραμόπουλου.

Έδωσαν το παρών περισσότεροι από 2.500 άνθρωποι από κάθε γωνιά του Δήμου, μικρά και μεγάλα χωριά, ενώ βρέθηκαν εκεί οι υπουργοί Κώστας Σκρέκας και Δημήτρης Παπαστεργίου, ο βουλευτής Θανάσης Λιούτας, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, οι αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Μπουτίνας και Χρήστος Γακόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Ντίνος Μπάρδας, υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε στην «κληρονομιά» που άφησε ο αείμνηστος Χρήστος Σινάνης και στην υποχρέωση όλων να προχωρήσουν ενωμένοι για έναν νέο, σύγχρονο, ανθρώπινο, λειτουργικό Δήμο Μετεώρων.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε λεπτομερώς το ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα του Συνδυασμού εν ο συγκοινωνιολόγος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Νίκος Ηλιού αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο «ένα νέο παιδί που ήρθε, με βρήκε και με κέρδισε με την ειλικρινή διάθεση που έχει για προσφορά στον τόπο του. Έχουμε δουλέψει πολύ και η δουλειά αυτή θα φανεί μέσα σε λίγους μήνες, εφόσον εκλεγεί».

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος και γάμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης