"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Η Καλαμπάκα στέλνει τον Λιούτα στη Βουλή

lafarm

Σχετικά άρθρα

000000000000000000000000000

Η Καλαμπάκα “σφράγισε” σήμερα (23-1-2015) το… εισιτήριο εισόδου του Θανάση Λιούτα στη Βουλή των Ελλήνων!!! Όπου κι αν πήγε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., συνάντησε μόνο πιστούς φίλους κι ένθερμους υποστηρικτές.
Άρχισε την περιοδεία του (η δεύτερη σ’ ένα οκταήμερο) από την αγορά της πόλης. Πέρασε από επιχειρήσεις, εμπορικά, γραφεία, καφετέριες, καφενεία και, φυσικά, την εβδομαδιαία λαική αγορά. Άκουσε τα πάντα, συζήτησε με όλους, δεν… υπολόγισε τη βροχή και πήρε όσες… ακριβώς δυνάμεις χρειαζόταν για το τελευταίο 48ωρο της προεκλογικής κούρσας.

Επισκέφθηκε το Παράρτημα του Ι.Κ.Α. (Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης) και την Τοπική Υπηρεσία του Ο.Α.Ε.Δ., όπου έγινε δεκτός από τον διευθυντή Ζώη Χαλατσάκη, που τυγχάνει και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας.


Ο κ. Λιούτας, τον οποίο συνόδευε ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Κολίτσας, είχε τετ α τετ με νυν και πρώην αυτοδιοικητικούς (Γ. Δήμου, Ηρ. Αλμπάνης, Αντ. Πινιάρας), όπως και με τον συνάδελφό του στο Επιμελητήριο Τρικάλων, Χρήστο Ζαραμπούκα, επικεφαλής του Τμήματος Υπηρεσιών.

Αργότερα, στο Πολιτικό Γραφείο, δέχθηκε ψηφοφόρους & φορείς, οι οποίοι του ευχήθηκαν “καλή επιτυχία” και “την καλύτερη δυνατή επίδοση” στην κάλπη.

000000000000000000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης