"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.8 C
Trikala

Η καρδιά και η ψυχή της πλατείας αιμορραγεί ακατάσχετα… κάντε κάτι..!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η κεντρική πλατεία μιας πόλης είναι η καρδιά και η ψυχή της.

Είναι σημείο αναφοράς για την πόλη, σημείο συνάντησης, σταυροδρόμι εμπορικών δρόμων.

Σίγουρα για την κεντρική πλατεία εδώ στα Τρίκαλα όλα αυτά αποδεδειγμένα δεν ισχύουν.

Δεν εκτιμήθηκαν σωστά από τους ιθύνοντες τα έργα ανάπλασης της πλατείας και ο χρόνος αποπεράτωσής τους.

 

Θέλω και περιμένω στον προεκλογικό προγραμματισμό όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων, να είναι το πρώτο και κύριο θέμα όλων.

 

Μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει τίποτε και ομολογώ με ξαφνιάζει και με ανησυχεί.

 

Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που ακόμη και σε χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη ζώνη, οι πλατείες τους μετά από βομβαρδισμούς είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με αυτή της δικής μας εδώ στα Τρίκαλα.

Απαιτούμε να δεσμευτείτε κύριοι υποψήφιοι κυρίως σε ότι αφορά τους χρόνους παράδοσής της.

Θέλουμε την ψυχή και την καρδιά της πόλης μας πίσω…και μάλιστα γρήγορα, αν είναι δυνατόν και χθες

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα χωριά όλης της Ελλάδας την πλατεία την προσέχουν..Μόνο στην “έξυπνη πόλη”,η πλατεία έχει μετατραπεί σε χωματερή και οι θαμώνες της πλατείας έχουν ακροβολιστεί περιμετρικά της , βλέποντας τον μουσαμά που μας ενημερώνει για την”ανάπλαση της πλατείας”…μόνο μια αστεία και ανεύθυνη δημοτική αρχή , θα μπορούσε να κάνει τέτοια διαχείριση ,ενός σοβαρού θέματος που αφορά την καρδιά της πόλης μας..

 2. Ντροπή στην δημοτική αρχή ,για την κατάντια της κεντρικής πλατείας…ευθύνη όμως έχουν και οι πολίτες,που δεν τους πήραν στο κυνηγητό με τα μπαστούνια..

 3. Εντάξει είπαμε, είμαστε η έξυπνη πόλη, με τους πανέξυπνους δημότες και το σαΐνι πρώην δήμαρχο κ.Παπαστεργίου.
  Σε ότι αφορά τον κ.Σακκά, ας μας γνωστοποιήσει τον προγραμματισμό ανάπλασης με τους χρόνους παράδοσης του έργου και ας δεσμευτεί επίσημα.
  Μεταξύ μας τώρα, μήπως πρέπει να το δείτε όλοι οι υποψήφιοι πολύ σοβαρά αυτή τη φορά και ενδεχομένως από κοινού; Δεν είναι κακή ιδέα, σκεφτείτε τη σοβαρα.
  Όλους και όλες μας αφορά και σας αφορά η καθημερινότητα. Ας μην είμαστε στο μεταξύ μας πολίτες Τρικαλιμπάν σε μια πόλη Τρικαλιστάν…είναι κατάντια.

 4. Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 του αντιδήμαρχου έργων Γιώργου Καταβούτα:
  « Μετά την ολοκλήρωση της Γαριβάλδη, γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου, το συνεργείο του κ. Κατσιάβα θα κατευθυνθεί στην κεντρική πλατεία. Τα θετικά νέα είναι ότι μετά από συζήτηση με την κα. Μαντζανά και την Εφορεία Αρχαιοτήτων, βρήκαμε έναν τρόπο ανάδειξης του τοιχίου, στον οποίο συμφώνησαν και οι 2 υπηρεσίες, κι έτσι αποφεύγουμε το Κ.Α.Σ.
  Προτείναμε λοιπόν στον μελετητή τον τρόπο ανάδειξης στον οποίο καταλήξαμε, και περιμένουμε την τροποποίηση που ίσως θέλει να κάνει ο ίδιος, και να λύσουμε κι αυτό το ζήτημα. Έχουμε συμφωνήσει να δοθεί προσβασιμότητα στον χώρο αυτό, ώστε να μπορεί να περιπατάει από πάνω ο κόσμος, και να φαίνεται το τοιχίο. Τα υλικά θα μας τα πει ο μελετητής, και προχωράμε άμεσα έπειτα.
  Αρα…στερεύει και η δικαιολογία από τον εργολάβο ότι είχε…μπλέξει με τα αρχαία.»

 5. Πρέπει να γνωρίζει η κα Μαντζανα και ο μελετητής ότι οι πολίτες των Τρικάλων θεωρούν προσβολή για την ιστορία της πόλης ως αρχαία Τρικκη την ανάδειξη …θεμελίων ενός Τουρκικού τζαμιού ως αξιοθέατο. Όπως συνέβη και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις πανελλαδικά τα … αξιοθέατα αυτά είτε υπέστησαν βανδαλισμούς είτε αποτέλεσαν εστίες σκουπιδιών .

 6. Η Δημοτική Αρχή με 2 θητείες και έχοντας μια πόλη σε τεχνική αγρανάπαυση για 9 συναπτά έτη, κατάφερε να συσσωρεύσει όλα τα έργα 10 μήνες πριν τις εκλογές.
  Έξυπνο…ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ!

 7. Είχε δίκιο ο Μάικ Ταμήλος όταν έλεγε ότι είμεθα “γκαφάλια” όλοι οι Τρικαλινοί.
  Παρακαλώ να προστεθεί ότι είμεθα και “όρνια”.
  Καλά να πάθουμε…

 8. Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιά είναι αυτά τα σημαντικά ευρήματα που βρήκαν που να δικαιολογούν αυτή την ακαταστασία . Προσωπικά δεν έχω διαβάσει κάποια επίσημη έκθεση σχετικά με την περιγραφή, την αποτύπωση, την χρονική περίοδο, την αξιολόγηση και την αρχαιολογική αξία των ευρημάτων!!!! Περιμένω!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης