Η καρδιά «πρόδωσε» 45χρονο γιατρό – Κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Λάρισας Reviewed by Momizat on . Εντελώς πρόωρα και αιφνίδια κόπηκε το νήμα της ζωής για 45χρονο Βολιώτη πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, το ένα μάλιστα βρέφος. Ο άτυχος Κωνσταντίνος Δρακόπουλος εξ Εντελώς πρόωρα και αιφνίδια κόπηκε το νήμα της ζωής για 45χρονο Βολιώτη πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, το ένα μάλιστα βρέφος. Ο άτυχος Κωνσταντίνος Δρακόπουλος εξ Rating: 0

Η καρδιά «πρόδωσε» 45χρονο γιατρό – Κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Λάρισας

Η καρδιά «πρόδωσε» 45χρονο γιατρό – Κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Λάρισας

Εντελώς πρόωρα και αιφνίδια κόπηκε το νήμα της ζωής για 45χρονο Βολιώτη πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, το ένα μάλιστα βρέφος.

Ο άτυχος Κωνσταντίνος Δρακόπουλος εξέπνευσε μετά από ανακοπή καρδιάς, ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο 45χρονος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία την Τρίτη το βράδυ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δυστυχώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό και χθες εξέπνευσε, έχοντας δίπλα του αγαπημένα πρόσωπα.

Ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας το προηγούμενο διάσημα, ούτε και ακολουθούσε θεραπευτική αγωγή.

Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη από την εντελώς πρόωρη και αιφνίδια απώλειά του. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος το Βόλο, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο 45χρονος κατέλειπε τη σύζυγό του Καλή Καραμπίνη, Ειρηνοδίκη Αλμυρού και τα δύο τους παιδιά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή