Η κλοπή των αμνών… μετά την κλοπή των χοίρων Reviewed by Momizat on . Γουρούνια τη μια, αρνιά την άλλη. Όταν πεινάει ο κόσμος, τέτοιες ειδήσεις αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους ολοένα και συχνότερα. Πριν λίγες ημέρες γράφαμε γ Γουρούνια τη μια, αρνιά την άλλη. Όταν πεινάει ο κόσμος, τέτοιες ειδήσεις αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους ολοένα και συχνότερα. Πριν λίγες ημέρες γράφαμε γ Rating: 0

Η κλοπή των αμνών… μετά την κλοπή των χοίρων

Η κλοπή των αμνών… μετά την κλοπή των χοίρων

Γουρούνια τη μια, αρνιά την άλλη. Όταν πεινάει ο κόσμος, τέτοιες ειδήσεις αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους ολοένα και συχνότερα. Πριν λίγες ημέρες γράφαμε για κλοπή γουρουνιών. Τώρα εμφανίστηκε και κλοπή αρνιών. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, το χρονικό διάστημα από (01-11-2013) το μεσημέρι έως (02-11-2013) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε περιφραγμένο ποιμνιοστάσιο 54χρονου ημεδαπού κι αφαίρεσαν τέσσερις αμνούς».

Η κλοπή των αμνών δηλαδή! Που σε μια τέτοια περίοδο, είναι εμφανές γιατί συμβαίνει…

Πάντως, δεν λείπει και η «κλασική» κλοπή. Σύμφωνα πάλι με την Αστυνομία, το Σάββατο (02-11-2013) τις πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων άγνωστοι δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 51χρονου ημεδαπού κι αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή