"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Η κοπή πίτας του Γενικού Λυκείου Πύλης

lafarm

Σχετικά άρθρα


Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Γενικού Λυκείου Πύλης παρουσία των μαθητών και των τριών Τάξεων του παραπάνω Σχολείου, των Καθηγητών και του Δ/ντή κ. Χρίστου Κωνσνταντού. Την πίτα ευλόγησε ο Πρεσβύτερος Πατέρας Βασίλειος Πανάγος.
Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Τουρισμού κ. Στέφανος Καλαμαράς,ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κων/νος Κρούπης, και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Φωτεινή Καλιντέρη.
Ο Δ/ντής κ. Κωνσταντός ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά καλή πρόοδο στους μαθητές στα μαθήματα τους, καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Δήμου και τους κάλεσε στο βήμα για ένα χαιρετισμό.
Πρώτα μίλησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αναπληρωτής του Δημάρχου, ο οποίος ευχήθηκε Καλή Σχολική Χρονιά, μεταφέροντας και τις ευχές του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Δήμος θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε πρόβλημα του Σχολείου.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Αντιδημάρχου Παιδείας και Τουρισμού κ. Στέφανου Καλαμαρά, ο οποίος ανέφερε τα εξής. Σας εύχομαι Καλή Χρονιά καλή πρόοδο στα μαθήματα σας ,να είστε επιμελείς και προσηλωμένοι στους Καθηγητές σας στο Εκπαιδευτικό τους έργο.
Ως Αντιδήμαρχος Παιδείας και με την συνεργασία του Δημάρχου μας Κων/νου Μαράβα θα κάνουμε ότι μπορούμε για την επίλυση των προβλημάτων του Σχολείου σας. Βέβαια στην ίδια κατεύθυνση θα κινηθούμε για όλα τα Σχολεία του Δήμου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης