Η κοπή πίτας του ΠΑΣ Ασκληπιός Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 1-2-2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή πίτας του συλλόγου μας σε μια πραγματικά ζεστή βραδιά .και όπως είπε και ο πρόεδρος Στέλιος βάσκος η ποδ Το Σάββατο 1-2-2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή πίτας του συλλόγου μας σε μια πραγματικά ζεστή βραδιά .και όπως είπε και ο πρόεδρος Στέλιος βάσκος η ποδ Rating: 0

Η κοπή πίτας του ΠΑΣ Ασκληπιός

Η κοπή πίτας του ΠΑΣ Ασκληπιός

Το Σάββατο 1-2-2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή πίτας του συλλόγου μας σε μια πραγματικά ζεστή βραδιά .και όπως είπε και ο πρόεδρος Στέλιος βάσκος η ποδηλασία δηλώνει παρών!!! Το ποδήλατο ενώνει και το ποδήλατο μας έχει κάνει μια ξεχωριστή παρέα που όπως αποδείχτηκε εκτός από τον δρόμο που ποδηλατούμε δοθείσης ευκαιρίας του δίνουμε και καταλαβαίνει….το τραπέζι με τους μικρούς αθλητές του συλλόγου έκλεψε την παράσταση και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για την οργάνωση και τον εμπλουτισμό της σχολής ποδηλασίας στα Τρίκαλα μια πόλη που έχει παράδοση στην αγωνιστική ποδηλασία αφού στο παρελθόν ήταν από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

Ένα μεγάλο μπράβο στους συντελεστές που βοήθησαν να γίνει η εκδήλωση αυτή  να ξεκινήσουμε από τον δικό μας Μαντζανά  Σάκη που μας ετοίμασε την πίτα με τα 3 φλουριά!!!!τα οποία έπεσαν σε τρεις γυναίκες….το γυναίκειο τμήμα είναι γεγονός…..τα δώρα για τα φλουριά είναι πρόσφορα από το κατάστημα trench  του δικού μας Διβάνη Βαγγέλη-το κατάστημα αθλητικών ειδών werun Κοτούλας Δημήτρης-την ποδηλατούπολη Πάνος Ιωσηφίδης-το ποδηλατικό κατάστημα Σπυρόπουλος-το κατάστημα αθλητικών ειδών x-treme stores- και το κατάστημα ποδηλάτων δίχως φρένα  σας ευχαριστούμε πολύ .

Τέλος να ευχαριστήσουμε και τον τρικαλινό γιατρό Γκαλεα Θεόδωρο που πρόσφερε το βιβλίο του στιγμιότυπα από την ζωή ενός γιατρού.

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και σας περιμένουμε κάθε τρίτη-πέμπτη-σαββατο στις 15.30 στην είσοδο του δημοτικού σταδίου Τρικάλων για δυνατές ποδηλατοβόλτες !!!

Για περισσότερες πληροφορίες για την δράση του ΠΑΣ Ασκληπιός επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook/PasAsklipios ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τους

Βαγγέλη Σταυρόπουλο            6984282647

Ηρακλή Κατσίκα                     6932375976

Δημήτρη Κουτσογιάννη          6978726866

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή