Η κοπή πίτας των Σχολικών Επιτροπών Δ. Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Οι Σχολικές Επιτροπές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων πραγματοποίησαν την κοπή πίτας, την Τετάρτη 12/02/2014, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμ Οι Σχολικές Επιτροπές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων πραγματοποίησαν την κοπή πίτας, την Τετάρτη 12/02/2014, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμ Rating: 0

Η κοπή πίτας των Σχολικών Επιτροπών Δ. Τρικκαίων

Η κοπή πίτας των Σχολικών Επιτροπών Δ. Τρικκαίων

Οι Σχολικές Επιτροπές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων πραγματοποίησαν την κοπή πίτας, την Τετάρτη 12/02/2014, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων, παρουσία της Προέδρου κας. Βασιλικής Κάκλα, των Αντιδημάρχων κ. Αχιλλέα Μισυρλή, κ. Αθανασίου Ξάφου, των Δημοτικών Συμβούλων και μελών των Σχολικών Επιτροπών, καθώς και των υπαλλήλων του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.

Η Πρόεδρος κα. Βασιλική Κάκλα ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά, υγεία και ευημερία. Ευχήθηκε τη συνέχιση της  καλής συνεργασίας μεταξύ όλων των μελών του Δ.Σ., για την επίλυση όλων των αιτημάτων των σχολικών μονάδων. Ευχαρίστησε επίσης τον Προϊστάμενο του Τμήματος Παιδείας κ. Νικόλαο Μπατατέγα και όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται στο τμήμα και δουλεύουν φιλότιμα καθημερινά.

Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε η υπάλληλος του τμήματος Παιδείας κα. Μαρία Μπάλτου. Τη βασιλόπιτα προσέφερε στις σχολικές επιτροπές  ο κ. Γιάννης Μπουλογιώργος ιδιοκτήτης της χαλβαδοποιίας «1 και κάτι», τον οποίο η Πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά.

sx-ep3 sx-ep sx-ep2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή