Η κοπή της πίτας του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ανήμερα των Θεοφανείων, όπως παραδοσιακά συνηθίζεται κάθε χρόνο, η κοπή πίτας του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων. Η λιτή εκδήλ Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ανήμερα των Θεοφανείων, όπως παραδοσιακά συνηθίζεται κάθε χρόνο, η κοπή πίτας του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων. Η λιτή εκδήλ Rating: 0

Η κοπή της πίτας του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Τρικάλων

Η κοπή της πίτας του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ανήμερα των Θεοφανείων, όπως παραδοσιακά συνηθίζεται κάθε χρόνο, η κοπή πίτας του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ, μόνο μεταξύ των μελών της διοίκησης, των εργαζομένων, των μετόχων και των οικογενειών τους, μιας και επιλέχτηκε αντί για κάποια μορφής δεξίωση τα χρήματα να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η ζεστή εκδήλωση άνοιξε με τα κάλαντα για το καλό του χρόνου, που έψαλλαν τα μικρά παιδιά, ζεσταίνοντας τις καρδιές και γεμίζοντας χαμόγελα στους πάντες.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Τρίκκης & Σταγών, Πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Κολώνας,  ο οποίος και μίλησε με λόγια αγάπης στα παιδιά και συνεχάρη τους ανθρώπους του Αστικού ΚΤΕΛ που σε δύσκολες εποχές διατηρούν πολλές θέσεις εργασίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα τις μετακινήσεις των συνανθρώπων μας από τα χωριά προς τη πόλη, με τον πλέον οικονομικό τρόπο.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Τάκης Ιωάννου για ακόμη μια φορά στάθηκε «στο πνεύμα συνεργασίας που διέπει τη λειτουργία του οργανισμού μας. Είμαστε όλοι μια οικογένεια και έτσι θα συνεχίσουμε. Δε χωράει διχόνοια ανάμεσά μας. Μόνο συνεργασία για να μπορέσουμε να σταθούμε για ακόμη μια χρονιά όρθιοι και να παρέχουμε τις υπηρεσίες που πρέπει στο επιβατικό κοινό. Καλή χρονιά με Υγεία».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή