Η Κρήνη τίμησε τη μνήμη των Αγίων Αναργύρων Reviewed by Momizat on . Τη μνήμη των Αγίων Θαυματουργών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού τίμησαν  στο φερώνυμο Ξωκλήσι της Κρήνης Τρικάλων πλήθος κατοίκων  και επισκεπτών. Χθες στις 07:00 Τη μνήμη των Αγίων Θαυματουργών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού τίμησαν  στο φερώνυμο Ξωκλήσι της Κρήνης Τρικάλων πλήθος κατοίκων  και επισκεπτών. Χθες στις 07:00 Rating: 0

Η Κρήνη τίμησε τη μνήμη των Αγίων Αναργύρων

Η Κρήνη τίμησε τη μνήμη των Αγίων Αναργύρων

Τη μνήμη των Αγίων Θαυματουργών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού τίμησαν  στο φερώνυμο Ξωκλήσι της Κρήνης Τρικάλων πλήθος κατοίκων  και επισκεπτών.

Χθες στις 07:00 μ.μ. τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας παρουσία του εφημέριου Κρήνης π. Αναστασίου καθώς και του εφημέριου Αχλαδοχωρίου π. Δημητρίου.

Στην ομιλία τους οι Εφημέριοι της Κρήνης και του Αχλαδοχωρίου τόνισαν ότι το ουσιαστικό στοιχείο της εν Χριστώ ζωής των Αγίων Αναργύρων είναι η προσφορά και η διακονία τους προς τους ανθρώπους και κάλεσαν τους πιστούς αυτό να  γίνει παράδειγμα και σε μας τους ιδίους, βοηθώντας όταν και όσο  μπορούμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Σήμερα το πρωί τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας παρουσία αρκετών πιστών από την Κρήνη και τα γύρω διαμερίσματα.
krini4 krini1 krini2 krini3

 

Πηγή ΚΡΗΝΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή