Η κυβέρνηση απολύει τους συμβασιούχους καθαριότητας στον ΟΑΕΔ φέρνοντας εργολάβους Reviewed by Momizat on . H κυβέρνηση απολύει τους συμβασιούχους καθαριότητας των κτιρίων του ΟΑΕΔ, δίνοντας τη δουλειά σε εργολάβους και μάλιστα με υψηλότερο κόστος. Επειδή οι θέσεις αυ H κυβέρνηση απολύει τους συμβασιούχους καθαριότητας των κτιρίων του ΟΑΕΔ, δίνοντας τη δουλειά σε εργολάβους και μάλιστα με υψηλότερο κόστος. Επειδή οι θέσεις αυ Rating: 0

Η κυβέρνηση απολύει τους συμβασιούχους καθαριότητας στον ΟΑΕΔ φέρνοντας εργολάβους

Η κυβέρνηση απολύει τους συμβασιούχους καθαριότητας στον ΟΑΕΔ φέρνοντας εργολάβους

H κυβέρνηση απολύει τους συμβασιούχους καθαριότητας των κτιρίων του ΟΑΕΔ, δίνοντας τη δουλειά σε εργολάβους και μάλιστα με υψηλότερο κόστος. Επειδή οι θέσεις αυτές εξυπηρετούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, η κυβέρνηση ορθά κατήργησε τον Μάιο, τις συμβασεις εργασίας ορισμένου χρόνου.

Σύμφωνα με ερώτηση του Βουλευτή του ΜΕΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη, αντί να αντικαταστηθούν με μόνιμες προσλήψεις, και να απορροφηθούν έτσι, όσες και όσους εργάζονταν τόσο καιρό με συμβάσεις, έκανε το δίκαιο, αφορμή για λεηλασία, ιδιωτικοποιώντας την καθαριότητα στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

Οι συμβάσεις 500 καθαριστριών λήγουν τον Νοέμβριο και ενώ κοστίζουν στον ΟΑΕΔ 2,5 εκατομμύρια το χρόνο, η προκήρυξη για τους εργολάβους, θα κοστίζει 5,83 εκατομμύρια το χρόνο, για απασχόληση 530 καθαριστριών με μερική απασχόληση. Δηλαδή 3,3 εκατομμύρια ευρώ, περισσότερα και μάλιστα για τα επόμενα 3 χρόνια, ανεβάζοντας την συνολική επιβάρυνση του ΟΑΕΔ, σε περισσότερα απο 10 εκατομμύρια ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή