«Η κυβέρνηση κατέρρευσε υπό το βάρος της αποτυχίας της» Reviewed by Momizat on . Η εσπευσμένη εκκίνηση των διαδικασιών εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας φανερώνει την κυβερνητική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα. Μετά από το αδιέξοδο και την πίεση Η εσπευσμένη εκκίνηση των διαδικασιών εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας φανερώνει την κυβερνητική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα. Μετά από το αδιέξοδο και την πίεση Rating: 0

«Η κυβέρνηση κατέρρευσε υπό το βάρος της αποτυχίας της»

«Η κυβέρνηση κατέρρευσε υπό το βάρος της αποτυχίας της»

Η εσπευσμένη εκκίνηση των διαδικασιών εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας φανερώνει την κυβερνητική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα. Μετά από το αδιέξοδο και την πίεση των δανειστών για νέα μέτρα και νέο μνημόνιο, τα κόμματα της συγκυβέρνησης καταφεύγουν στην προεδρική εκλογή και στις πρόωρες εκλογές. Η δεδομένη αδυναμία συγκέντρωσης 180 βουλευτών από την παρούσα Βουλή θα σημάνει την απαρχή μιας νέας πορείας και μίας νέας κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το κύκνειο άσμα της συγκυβέρνησης δεν είναι άλλο από την τρομοκρατία και την κινδυνολογία. Μετά από δυόμισι χρόνια καταστροφικής διακυβέρνησης και μνημονιακών μέτρων, οι κυβερνώντες συνεχίζουν να απειλούν και να εκφοβίζουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες να μην ενδώσουν στις πιέσεις και να στηρίξουν μαζικά την ανασυγκρότηση της χώρας και την ουσιαστική αλλαγή σελίδας, για πραγματική διαπραγμάτευση στο εξωτερικό και για κοινωνική δικαιοσύνη.
Παναγιώτα Δριτσέλη
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή