Η Λάρισα αποκτά ζυθοποιία Reviewed by Momizat on . Mε μια επένδυση που προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, τρείς Λαρισαίοι επιχειρηματίες ετοιμάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, το δικό τους Mε μια επένδυση που προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, τρείς Λαρισαίοι επιχειρηματίες ετοιμάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, το δικό τους Rating: 0

Η Λάρισα αποκτά ζυθοποιία

Η Λάρισα αποκτά ζυθοποιία

Mε μια επένδυση που προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, τρείς Λαρισαίοι επιχειρηματίες ετοιμάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, το δικό τους βήμα στον κλάδο της παραγωγής και εμφιάλωσης μπύρας.

Πρόκειται για τους Β.Ζάρκο, Γ. Πέτρου και Ν. Πιτσιούλη, γνωστούς από την παράλληλη δραστηριότητά τους στην κατάρτιση και την νέα τεχνολογία με τον όμιλο «Δήμητρα».

Η μονάδα θα ανεγερθεί σε έκταση που αγοράστηκε στον δρόμο για το Συκούριο, κοντά στο παλιό εργοστάσιο ζαχάρεως, ενώ ήδη έχει παραγγελθεί ο εξοπλισμός με στόχο η παραγωγή να ξεκινήσει πριν το καλοκαίρι του 2018.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πέρα από την κλασσική παστεριωμένη μπύρα θα παράγεται και φρέσκια «αζύμωτη», έξι ημερών, για την Θεσσαλική αγορά.

Το όνομά της θα έλκει τα χαρακτηριστικά του από τη Λάρισα και την Θεσσαλία.

http://www.kosmoslarissa.gr

Κ.Τ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή