Η Λάρισα δίνει δύναμη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα Reviewed by Momizat on . Η Λάρισα και ολόκληρη η Θεσσαλία θα έχουν τον δικό τους ευρωβουλευτή την ερχόμενη Κυριακή. Το μήνυμα ότι η Θεσσαλία μπορεί έστειλε η Λάρισα κατά την τελευταία ε Η Λάρισα και ολόκληρη η Θεσσαλία θα έχουν τον δικό τους ευρωβουλευτή την ερχόμενη Κυριακή. Το μήνυμα ότι η Θεσσαλία μπορεί έστειλε η Λάρισα κατά την τελευταία ε Rating: 0

Η Λάρισα δίνει δύναμη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα

Η Λάρισα δίνει δύναμη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή Θανάση Λιούτα

Η Λάρισα και ολόκληρη η Θεσσαλία θα έχουν τον δικό τους ευρωβουλευτή την ερχόμενη Κυριακή. Το μήνυμα ότι η Θεσσαλία μπορεί έστειλε η Λάρισα κατά την τελευταία επίσκεψη του υποψηφίου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Λιούτα.

Ο κ. Λιούτας είχε διαδοχικές συναντήσεις. Συναντήθηκε με παλιούς αλλά και νέους φίλους. Συναντήθηκε με εκπροσώπους αρχών και φορέων. Με τον Γενικό Διευθυντή της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Κώστα Μέγα, με τον  Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας  κ. Παναγιώτη Τζουβάρα, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας κ. Νικόλαο Μιχαλάκη, με τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Παναγιώτη Καλφούντζο, με τον Διευθυντή και τον Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας κυρίους Σπανό και Γαβριήλ αντίστοιχα, ενώ επισκέφθηκε και τη λαϊκή αγορά της Φαλάνης, όπου συναντήθηκε με φίλους παραγωγούς και καταναλωτές.

lioutas_larisa1 lioutas_larisa2 lioutas_larisa3 lioutas_larisa4 lioutas_larisa5 lioutas_larisa6

Αφήστε το σχόλιο σας