Η λήθη δεν είναι χαρακτηριστικό του Ελληνικού λαού Reviewed by Momizat on . Tέσσερις φορές έχει  πτωχεύσει η ψωροκώσταινα,πριν την τελευταία χρεωκοπεία που βιώνουμε ως λαός 8 χρόνια τώρα,από το 2010 που ξεκίνησε. Όλες τις προηγούμενες φ Tέσσερις φορές έχει  πτωχεύσει η ψωροκώσταινα,πριν την τελευταία χρεωκοπεία που βιώνουμε ως λαός 8 χρόνια τώρα,από το 2010 που ξεκίνησε. Όλες τις προηγούμενες φ Rating: 0

Η λήθη δεν είναι χαρακτηριστικό του Ελληνικού λαού

Η λήθη δεν είναι χαρακτηριστικό του Ελληνικού λαού
Tέσσερις φορές έχει  πτωχεύσει η ψωροκώσταινα,πριν την τελευταία χρεωκοπεία που βιώνουμε ως λαός 8 χρόνια τώρα,από το 2010 που ξεκίνησε.
Όλες τις προηγούμενες φορές οι Έλληνες,τις πολιτικές δυνάμεις που τους οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή και στην ανέχεια τις έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Τι κάνει σήμερα τους ενόχους της μεταπολίτευσης να νομίζουν ότι θα συμβεί κάτι διαφορετικό ;
Μήπως οι εκατομμύρια διορισμοί των δικών τους παιδιών που έκαναν η οι μυριάδες κομματικοί νεόπλουτοι που δημιούργησαν με τον ιδρώτα του λαού.
Αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους και να ζητήσουν ένα μεγάλο συγνώμη για τα δεινά που περνούν οι πολίτες σήμερα,χάρη στις επί 40 χρόνια  πολιτικές τους,κάνουν μαθήματα ηθικής και πολιτικού πολιτισμού.
Φυσάει ανάποδα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή