"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Η «Λίγκα των Πελινναίων» ομονοεί , ζητά συγχώρεση και “φωνάζει” Σακελλαρίου δαγκωτό !!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αναδιατάσσονται οι πολιτικοί συσχετισμοί στο Δήμο Φαρκαδόνας με τους δύο πρώην δημάρχους Πελιναίων να τάσσονται υπέρ του Γιάννη Σακελλαρίου .

Τάκης Χαντζής και Γιάννης Γεωργολόπουλος , οι άνθρωποι που μας χάρισαν πολύ ωραίες στιγμές σ’ εκείνες τις ανεπανάληπτες εκλογικές αναμετρήσεις τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 ,

Ήταν τότε που τα εκατομμύρια πετούσαν πάνω από τα κεφάλια των ψηφοφόρων [ σε κεράσματα … ] , σε σημείο που το άλλο ανεπανάληπτο δίδυμο Μαράβα-Μάμαλη να ωχριά μπροστά τους.

Τώρα σήκωσαν λευκή σημαία , “αμετανόητοι” Πασόκοι [ αν και ο Γεωργολόπουλος δεξιοφέρνει τελευταία …] έδωσαν όρκο θρησκευτικό και πολιτικό “για πάντα μαζί”

Στο βιογραφικό τους υπάρχει με κεφαλαία γράμματα η λέξη “Μπέσα” , είναι λαϊκοί άνθρωποι , μια ζωή στη δουλειά , χωρίς σαλόνια και γραβάτες .

Ζητούν συγχώρεση από τους πολίτες του Δήμου Πελινναίων και από τον Κύριο για την αναστάτωση που προκάλεσαν στις μεταξύ τους εκλογικές αναμετρήσεις , σήμερα είναι “αδέρφια” και καλούν σε συστράτευση όλο τον κόσμο στο πλευρό του Γιάννη Σακελλαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης